Santorini
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santorini til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santorini til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santorini til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santorini til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santorini til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets eller Golden Star Ferries, så du kan finde det Santorini Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santorini til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santorini - Naxos

Afgangshavn
Santorini
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
80 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santorini Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santorini til Naxos, kan du finde billetter fra 231 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2000 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santorini til Naxos, er 925 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santorini til Naxos er 1 timer 46 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 30 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Santorini kl. 06:45. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Santorini kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Santorini til Naxos færgeoverfart
925 kr.
Prisinterval på færger Santorini Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
231 kr. - 2000 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santorini Naxos
1 timer 46 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
06:45
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
18:30
Ankomsttid for første færge til Naxos
08:45
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
21:00

Hvorfor tage færgen fra Santorini til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santorini til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santorini til Naxos er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Santorini-Naxos kan du gå ud på Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Naxos og føler dig helt zen og energisk.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Santorini Naxos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Santorini til Naxos, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santorini og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santorini og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Minoan Lines Santorini Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Naxos priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Santorini og Naxos. Flere oplysninger om Minoan Lines
Golden Star Ferries Santorini Naxos
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Grækenland, Italien og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Naxos priser og bestille en Golden Star Ferries billet mellem Santorini og Naxos. Golden Star Ferries opererer 14 overfarter om ugen til Naxos fra Santorini, og rejsetiden er 1 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Golden Star Ferries
1 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Santorini Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Santorini-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Santorini og Naxos. Blue Star Ferries opererer 14 overfarter om ugen til Naxos fra Santorini, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
2 timer
14 overfarter om ugen
ANEK Lines Santorini Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Santorini-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Santorini og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Santorini Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Santorini og Naxos. Sea Jets opererer 3 overfarter om dagen til Naxos fra Santorini, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 10 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Santorini? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Santorini

Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets færger afgår til Naxos fra følgende havne i Santorini:

Santorini
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries eller Minoan Lines skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santorini til Naxos, tager det mindst 1 timer 10 minutter at tilbagelægge de 80 km fra Santorini til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santorini og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Sea Jets). Der er i øjeblikket 7 overfarter om dagen fra Santorini til Naxos.

Der er 5 rederier, der forbinder Santorini og Naxos: Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Santorini Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Santorini og Naxos tilbagelægger du 80 km.

For at tage med båd fra Santorini til Naxos, kan du finde priser fra 231 kr. for den laveste, til 2000 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 925 kr..

Den første færge afgår fra Santorini kl. 06:45 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Santorini kl. 18:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Santorini til Naxos?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Santorini til Naxos-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Santorini til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets og Golden Star Ferries' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Santorini og Naxos.

Klar til ombordstigning i Santorini

Før din Santorini Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Santorini havn / Du skal ankomme i havnen i Santorini i god tid. Tjek venligst dette med dit Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries eller Minoan Lines-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Santorini - Naxos / I færgeterminalen i Santorini skal du kigge efter Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Naxos / Fra færgeterminalen i Santorini vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries eller Minoan Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Santorini og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Naxos

Her er nogle oplysninger om udstigning i Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Naxos Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Naxos havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Naxos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt