Schoinoussa
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Schoinoussa til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Schoinoussa til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Schoinoussa til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Schoinoussa til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Schoinoussa til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines, så du kan finde det Schoinoussa Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Schoinoussa til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Schoinoussa - Naxos

Afgangshavn
Schoinoussa
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
29 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Schoinoussa Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Schoinoussa til Naxos, kan du finde billetter fra 52 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 395 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Schoinoussa til Naxos, er 149 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Schoinoussa til Naxos er 1 timer 31 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 45 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Schoinoussa kl. 07:40. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Schoinoussa kl. 20:40.

Gennemsnitspris for Schoinoussa til Naxos færgeoverfart
149 kr.
Prisinterval på færger Schoinoussa Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
52 kr. - 395 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Schoinoussa Naxos
1 timer 31 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
07:40
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
20:40
Ankomsttid for første færge til Naxos
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
22:00

Hvorfor tage færgen fra Schoinoussa til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Schoinoussa til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Schoinoussa til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Schoinoussa Naxos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Schoinoussa, til det forlader Naxos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Schoinoussa til Naxos meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Under Schoinoussa Naxos-færgeoverfarten med Small Cyclades Lines eller Blue Star Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Schoinoussa og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Schoinoussa og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Schoinoussa-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Schoinoussa-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Schoinoussa og Naxos. Blue Star Ferries opererer 3 overfarter om ugen til Naxos fra Schoinoussa, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
1 timer
3 overfarter om ugen
Small Cyclades Lines Schoinoussa Naxos
Small Cyclades Lines
Færgeselskabet Small Cyclades Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Schoinoussa og Naxos. På Vivanoda kan du sammenligne Schoinoussa-Naxos priser og bestille en Small Cyclades Lines billet mellem Schoinoussa og Naxos. Flere oplysninger om Small Cyclades Lines

Hvor afgår færgerne i Schoinoussa? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Schoinoussa

Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines færger afgår til Naxos fra følgende havne i Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Small Cyclades Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Schoinoussa til Naxos, tager det mindst 1 timer at tilbagelægge de 29 km fra Schoinoussa til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Schoinoussa og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og Small Cyclades Lines). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Schoinoussa til Naxos.

Der er 2 rederier, der forbinder Schoinoussa og Naxos: Blue Star Ferries og Small Cyclades Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Under din overfart mellem Schoinoussa og Naxos tilbagelægger du 29 km.

For at tage med båd fra Schoinoussa til Naxos, kan du finde priser fra 52 kr. for den laveste, til 395 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 149 kr..

Den første færge afgår fra Schoinoussa kl. 07:40 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Schoinoussa kl. 20:40.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt