Rejser med færge fra Scrabster til Orkneyøerne

At rejse med færge fra Scrabster til Orkneyøerne er et fremragende valg! Scrabster-Orkneyøerne-færger drives af 1 rederier (NorthLink Ferries), der betjener havnene i Stromness og Scrabster.

For at være sikker på at finde en billig Scrabster Orkneyøerne bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra NorthLink Ferries.

Færge Scrabster Orkneyøerne i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Antal overfarter
3 overfarter om dagen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Scrabster Orkneyøerne færgeruter

Leder du efter en færge fra Scrabster til Orkneyøerne? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Scrabster og Orkneyøerne på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra NorthLink Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Scrabster eller Stromness kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Scrabster og Orkneyøerne, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder NorthLink Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Scrabster og Orkneyøerne!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Scrabster Orkneyøerne - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Scrabster til Orkneyøerne

Orkneyøerne: Ankomst med færge fra Scrabster og udforskning af regionen

Den første by, du opdager, når du træder af færgen, er Kirkwall, hovedstaden på Orkneyøerne. Det er en charmerende by med brostensbelagte gader og grå stenbygninger. Sørg for at besøge St Magnus Cathedral, et mesterværk af middelalderlig arkitektur. Udnyt det lokale marked til at smage på friske lokale produkter, såsom den berømte skotske laks og håndværksost.

Et par kilometer fra Kirkwall ligger det neolitiske sted Skara Brae, en af de ældste menneskelige bosættelser i Europa. Det er svært ikke at blive fascineret af disse stenhuse, der er over 5.000 år gamle. Tag en spadseretur langs stranden og forestil dig vores forhistoriske forfædres dagligdag.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None