Rejser med færge fra Sete til Marokko

At rejse med færge fra Sete til Marokko er et fremragende valg! Sete-Marokko-færger drives af 2 rederier (Baleària eller Grandi Navi Veloci), der betjener havnene i Al Hoceima, Nador, Tanger og Sete.

For at være sikker på at finde en billig Sete Marokko bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Baleària og Grandi Navi Veloci.

Med en samlet frekvens på over 3 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Sete Marokko bådtur.

Færge Sete Marokko i tal

Lande
Frankrig
Marokko
Antal overfarter
3 overfarter om ugen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Sete Marokko færgeruter

Leder du efter en færge fra Sete til Marokko? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Sete og Marokko på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Grandi Navi Veloci eller Baleària tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Sete, Tanger, Nador eller Al Hoceima kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Sete og Marokko, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Baleària eller Grandi Navi Veloci. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Sete og Marokko!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Sete Marokko - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Sete til Marokko

Marokko: Færgerejse og opdagelse af landet

Den spanske havn Algeciras er et af de vigtigste afgangssteder for færger til Marokko med forbindelser til havnene i Tanger og Ceuta. Den er let tilgængelig fra byen Malaga, som har en international lufthavn. Alternativt kan du tage en færge fra havnen i Tarifa, som ligger ca. 20 km fra Algeciras. Denne by er berømt for sine hvide sandstrande og kitesurfingsteder.

Den franske havn i Sète har også regelmæssige forbindelser til Marokko, herunder Tanger og Nador. Havnen ligger i det sydlige Frankrig, ca. 30 km fra Montpellier, og er let tilgængelig med bil eller tog.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None