Sifnos
Rejs direkte til Serifos med færge
Serifos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Sifnos til Serifos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Sifnos til Serifos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Sifnos til Serifos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Sifnos til Serifos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Sifnos til Serifos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries, så du kan finde det Sifnos Serifos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Sifnos til Serifos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Sifnos - Serifos

Afgangshavn
Sifnos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Serifos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
27 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Sifnos Serifos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Sifnos til Serifos, kan du finde billetter fra 45 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 634 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Sifnos til Serifos, er 276 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Sifnos til Serifos er 29 minutter. De langsomste færger vil være 50 minutter om at nå Serifos, mens de hurtigste både vil ankomme til Serifos på 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Sifnos kl. 12:15. Den sidste båd til Serifos afgår fra havnen i Sifnos kl. 20:20.

Gennemsnitspris for Sifnos til Serifos færgeoverfart
276 kr.
Prisinterval på færger Sifnos Serifos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
45 kr. - 634 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Sifnos Serifos
29 minutter
Afgangstid for første færge til Serifos
12:15
Tidspunkt for sidste færge til Serifos
20:20
Ankomsttid for første færge til Serifos
12:35
Ankomsttid for sidste færge til Serifos
20:40

Hvorfor tage færgen fra Sifnos til Serifos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Sifnos til Serifos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Serifos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Sifnos til Serifos er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Sifnos og Serifos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Sifnos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Sifnos til Serifos i lang tid.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Sifnos Serifos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Serifos allerede udhvilet.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines-færge i Sifnos, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Serifos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Sifnos og Serifos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Sifnos og Serifos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Sifnos Serifos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Sifnos-Serifos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Sifnos og Serifos. Sea Jets opererer 3 overfarter om dagen til Serifos fra Sifnos, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
20 minutter
3 overfarter om dagen
Zante Ferries Sifnos Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Sifnos-Serifos priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Sifnos og Serifos. Zante Ferries opererer 8 overfarter om ugen til Serifos fra Sifnos, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Zante Ferries
40 minutter
8 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Sifnos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Sifnos-Serifos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Sifnos og Serifos. Hellenic Seaways opererer 3 overfarter om ugen til Serifos fra Sifnos, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
50 minutter
3 overfarter om ugen
Aegean Speed Lines Sifnos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder færgefart mellem de græske øer og havne på det græske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Sifnos-Serifos priser og bestille en Aegean Speed Lines billet mellem Sifnos og Serifos. Aegean Speed Lines opererer 9 overfarter om ugen til Serifos fra Sifnos, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Aegean Speed Lines
30 minutter
9 overfarter om ugen
Aegean Sea Lines Sifnos Serifos
Aegean Sea Lines
Færgeselskabet Aegean Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Sifnos og Serifos. På Vivanoda kan du sammenligne Sifnos-Serifos priser og bestille en Aegean Sea Lines billet mellem Sifnos og Serifos. Flere oplysninger om Aegean Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Sifnos? Hvor ankommer bådene i Serifos?

Afgangshavn i Sifnos

Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines færger afgår til Serifos fra følgende havne i Sifnos:

Sifnos
Kort

Ankomsthavn i Serifos

Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Serifos fra følgende havne:

Serifos
Kort
Serifos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Sifnos til Serifos, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 27 km fra Sifnos til Serifos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Sifnos og Serifos om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines og Aegean Sea Lines). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Sifnos til Serifos.

Der er 5 rederier, der forbinder Sifnos og Serifos: Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines og Aegean Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Sifnos Serifos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Sifnos og Serifos tilbagelægger du 27 km.

For at tage med båd fra Sifnos til Serifos, kan du finde priser fra 45 kr. for den laveste, til 634 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 276 kr..

Den første færge afgår fra Sifnos kl. 12:15 til Serifos.

Den sidste færge til Serifos afgår normalt fra Sifnos kl. 20:20.

Oplev en færgeoverfart fra Sifnos til Serifos

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Sifnos til Serifos overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Sifnos til udstigning i Serifos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines og Zante Ferries' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Sifnos og Serifos.

Afgang fra Sifnos med færge

Før din Sifnos Serifos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Sifnos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Sifnos inden for den tidsfrist, som Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Sifnos - Serifos / I færgeterminalen i Sifnos skal du kigge efter Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Serifos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Sifnos, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Overfart fra Sifnos til Serifos: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Aegean Sea Lines-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Serifos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Serifos:

  • Serifos Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Serifos havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Sifnos til Serifos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Serifos.
  • Forlad skibet og udforsk Serifos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Serifos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Serifos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt