Anbefalet rute
Sikinos
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Sikinos
Rejs med færge til Paros
Paros
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Sikinos til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Sikinos til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Sikinos til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Sikinos til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Sikinos til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines eller Sea Jets, så du kan finde det Sikinos Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Sikinos til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Sikinos - Syros

Afgangshavn
Sikinos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
100 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Sikinos Syros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Sikinos til Syros, kan du finde billetter fra 90 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1000 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Sikinos til Syros, er 425 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Sikinos til Syros er 3 timer 57 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 35 minutter om at nå Syros, mens de hurtigste både vil ankomme til Syros på 3 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Sikinos kl. 10:20. Den sidste båd til Syros afgår fra havnen i Sikinos kl. 11:30.

Gennemsnitspris for Sikinos til Syros færgeoverfart
425 kr.
Prisinterval på færger Sikinos Syros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
90 kr. - 1000 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Sikinos Syros
3 timer 57 minutter
Afgangstid for første færge til Syros
10:20
Tidspunkt for sidste færge til Syros
11:30
Ankomsttid for første færge til Syros
14:45
Ankomsttid for sidste færge til Syros
16:15

Hvorfor tage færgen fra Sikinos til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Sikinos til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Sikinos til Syros er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Sikinos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Syros fuld af energi.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Sikinos på en ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-færge, der tilbagelægger de 100 km til Syros med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Syros så hurtigt!
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Sikinos Syros-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Syros helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Sikinos og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Sikinos og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Sikinos Syros
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Sikinos-Syros og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Sikinos-Syros priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Sikinos og Syros. Flere oplysninger om ANEK Lines
Hellenic Seaways Sikinos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Sikinos-Syros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Sikinos og Syros. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Syros fra Sikinos, og rejsetiden er 5 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
5 timer 40 minutter
1 overfarter om ugen
Sea Jets Sikinos Syros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Sikinos-Syros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Sikinos og Syros. Sea Jets opererer 2 overfarter om ugen til Syros fra Sikinos, og rejsetiden er 6 timer. Flere oplysninger om Sea Jets
6 timer
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Sikinos? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Sikinos

ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Syros fra følgende havne i Sikinos:

Sikinos
Kort

Ankomsthavn i Syros

Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Andre alternative overfarter mellem Sikinos og Syros
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Sikinos til Syros, tager det mindst 5 timer 40 minutter at tilbagelægge de 100 km fra Sikinos til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Sikinos og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Hellenic Seaways og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Sikinos til Syros.

Der er 3 rederier, der forbinder Sikinos og Syros: ANEK Lines, Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Sikinos Syros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Sikinos og Syros tilbagelægger du 100 km.

For at tage med båd fra Sikinos til Syros, kan du finde priser fra 90 kr. for den laveste, til 1000 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 425 kr..

Den første færge afgår fra Sikinos kl. 10:20 til Syros.

Den sidste færge til Syros afgår normalt fra Sikinos kl. 11:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Sikinos til Syros?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Sikinos til Syros-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Sikinos til udstigning i Syros, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Sikinos og Syros.

Klar til ombordstigning i Sikinos

Før din Sikinos Syros færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Sikinos havn / Du skal ankomme i havnen i Sikinos i god tid. Tjek venligst dette med dit Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Sikinos - Syros / I færgeterminalen i Sikinos skal du kigge efter ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Syros / I færgeterminalen i Sikinos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Overfart fra Sikinos til Syros: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Syros, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Syros:

  • Syros Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Syros havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Sikinos til Syros i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Syros.
  • Forlad skibet og udforsk Syros / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Syros kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Syros begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt