Rejser med færge fra Sitia til Attica

At rejse med færge fra Sitia til Attica er et fremragende valg! Sitia-Attica-færger drives af 3 rederier (ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos), der betjener havnene i Athen og Sitia.

For at være sikker på at finde en billig Sitia Attica bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra ANEK Lines, Blue Star Ferries og Aigaion Pelagos.

Færge Sitia Attica i tal

Lande
Grækenland
Antal overfarter
1 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Sitia Attica færgeruter

Leder du efter en færge fra Sitia til Attica? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Sitia og Attica på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Sitia eller Athen kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Sitia og Attica, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Sitia og Attica!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Sitia Attica - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Sitia til Attica

Attica: Ankomst med færge fra Sitia og udforskning af regionen

Start din rejse i Athen, Grækenlands travle hovedstad. Her må du ikke gå glip af det ikoniske Akropolis med sine gamle templer som Parthenon og Erechtheion, der byder på en betagende udsigt over byen. Gå en tur gennem de charmerende gyder i Plaka, Athens historiske bydel, og opdag hyggelige butikker, traditionelle restauranter og skjulte skatte. Glem ikke at besøge Akropolis-museet for at lære mere om denne antikke bys fascinerende historie.

Når du er klar til at komme væk fra Athens stress og jag, kan du tage en færge fra Piræus til øen Salamis, kun 20 minutter fra kysten. Her kan du udforske ruinerne af den gamle græske by Salamis, der er berømt for sit historiske slag mod perserne. Du kan også benytte Salamis' maleriske strande til at slappe af og svømme i det krystalklare vand i Det Ægæiske Hav.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None