Skiathos
Rejs direkte til Agios Konstantinos med færge
Agios Konstantinos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Skiathos til Agios Konstantinos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Skiathos til Agios Konstantinos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Skiathos til Agios Konstantinos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Skiathos til Agios Konstantinos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Skiathos til Agios Konstantinos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Skiathos Agios Konstantinos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Skiathos til Agios Konstantinos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Skiathos - Agios Konstantinos

Afgangshavn
Skiathos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Agios Konstantinos
Grækenland
Afstand
71 km
Færgeselskaber
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Skiathos Agios Konstantinos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Skiathos til Agios Konstantinos, kan du finde billetter fra 306 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1231 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Skiathos til Agios Konstantinos, er 768 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Skiathos til Agios Konstantinos er 2 timer 11 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 15 minutter om at nå Agios Konstantinos, mens de hurtigste både vil ankomme til Agios Konstantinos på 1 timer 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Skiathos kl. 17:15. Den sidste båd til Agios Konstantinos afgår fra havnen i Skiathos kl. 18:35.

Gennemsnitspris for Skiathos til Agios Konstantinos færgeoverfart
768 kr.
Prisinterval på færger Skiathos Agios Konstantinos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
306 kr. - 1231 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Skiathos Agios Konstantinos
2 timer 11 minutter
Afgangstid for første færge til Agios Konstantinos
17:15
Tidspunkt for sidste færge til Agios Konstantinos
18:35
Ankomsttid for første færge til Agios Konstantinos
19:30
Ankomsttid for sidste færge til Agios Konstantinos
20:30

Hvorfor tage færgen fra Skiathos til Agios Konstantinos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Skiathos til Agios Konstantinos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Agios Konstantinos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Skiathos til Agios Konstantinos er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Skiathos-Agios Konstantinos kan du gå ud på Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Agios Konstantinos fuld af energi.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Skiathos, til det forlader Agios Konstantinos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Skiathos på en Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-færge, der tilbagelægger de 71 km til Agios Konstantinos med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Agios Konstantinos så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Skiathos og Agios Konstantinos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Skiathos og Agios Konstantinos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Anes Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Agios Konstantinos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Skiathos og Agios Konstantinos. Anes Ferries opererer 7 overfarter om ugen til Agios Konstantinos fra Skiathos, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
4 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen
Magic Sea Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Færgeselskabet Magic Sea Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Skiathos og Agios Konstantinos. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Agios Konstantinos priser og bestille en Magic Sea Ferries billet mellem Skiathos og Agios Konstantinos. Flere oplysninger om Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Agios Konstantinos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Skiathos og Agios Konstantinos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Skiathos? Hvor ankommer bådene i Agios Konstantinos?

Afgangshavn i Skiathos

Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways færger afgår til Agios Konstantinos fra følgende havne i Skiathos:

Skiathos
Kort
Skiathos
Kort

Ankomsthavn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries eller Anes Ferries skibe ankommer til Agios Konstantinos fra følgende havne:

Agios Konstantinos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Skiathos til Agios Konstantinos, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 71 km fra Skiathos til Agios Konstantinos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Skiathos og Agios Konstantinos om vinteren) og af færgeselskabet (Anes Ferries, Magic Sea Ferries og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Skiathos til Agios Konstantinos.

Der er 3 rederier, der forbinder Skiathos og Agios Konstantinos: Anes Ferries, Magic Sea Ferries og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Skiathos Agios Konstantinos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Skiathos og Agios Konstantinos tilbagelægger du 71 km.

For at tage med båd fra Skiathos til Agios Konstantinos, kan du finde priser fra 306 kr. for den laveste, til 1231 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 768 kr..

Den første færge afgår fra Skiathos kl. 17:15 til Agios Konstantinos.

Den sidste færge til Agios Konstantinos afgår normalt fra Skiathos kl. 18:35.

Oplev en færgeoverfart fra Skiathos til Agios Konstantinos

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Skiathos til Agios Konstantinos overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Skiathos til udstigning i Agios Konstantinos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Anes Ferries, Magic Sea Ferries og Hellenic Seaways' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Skiathos og Agios Konstantinos.

Klar til ombordstigning i Skiathos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Skiathos Agios Konstantinos til Skiathos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Skiathos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Skiathos inden for den tidsfrist, som Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Skiathos - Agios Konstantinos / I Skiathos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries eller Anes Ferries-billetkontoret i Skiathos-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Agios Konstantinos / Fra færgeterminalen i Skiathos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries eller Anes Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Skiathos og Agios Konstantinos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Anes Ferries, Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Agios Konstantinos, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Agios Konstantinos:

  • Færgen sejler ind i Agios Konstantinos Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Agios Konstantinos Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Agios Konstantinos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Agios Konstantinos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Agios Konstantinos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Agios Konstantinos venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt