Skiathos
Rejs direkte til Loutraki med færge
Loutraki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Skiathos til Loutraki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Skiathos til Loutraki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Skiathos til Loutraki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Skiathos til Loutraki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Skiathos til Loutraki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Anes Ferries eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Skiathos Loutraki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Anes Ferries eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Skiathos til Loutraki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Skiathos - Loutraki

Afgangshavn
Skiathos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Loutraki
Grækenland
Thessalien
Afstand
11 km
Færgeselskaber
Anes Ferries, Hellenic Seaways
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Skiathos til Loutraki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Skiathos til Loutraki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Loutraki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Skiathos til Loutraki er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Skiathos til Loutraki ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Skiathos og Loutraki med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Skiathos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Skiathos og Loutraki vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Anes Ferries eller Hellenic Seaways står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Skiathos, til det forlader Loutraki. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Skiathos og Loutraki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Skiathos og Loutraki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Anes Ferries eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Anes Ferries Skiathos Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Loutraki priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Skiathos og Loutraki. Flere oplysninger om Anes Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Loutraki
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Loutraki priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Skiathos og Loutraki. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Skiathos? Hvor ankommer bådene i Loutraki?

Afgangshavn i Skiathos

Anes Ferries eller Hellenic Seaways færger afgår til Loutraki fra følgende havne i Skiathos:

Skiathos
Kort
Skiathos
Kort

Ankomsthavn i Loutraki

Hellenic Seaways eller Anes Ferries skibe ankommer til Loutraki fra følgende havne:

Glossa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Skiathos og Loutraki: Anes Ferries og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Anes Ferries, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Skiathos og Loutraki tilbagelægger du 11 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt