Skiathos
Rejs direkte til Volos med færge
Volos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Skiathos til Volos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Skiathos til Volos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Skiathos til Volos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Skiathos til Volos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Skiathos til Volos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Skiathos Volos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Skiathos til Volos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Skiathos - Volos

Afgangshavn
Skiathos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Volos
Grækenland
Thessalien
Afstand
53 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Skiathos Volos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Skiathos til Volos, kan du finde billetter fra 194 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1306 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Skiathos til Volos, er 597 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Skiathos til Volos er 2 timer 18 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 45 minutter om at nå Volos, mens de hurtigste både vil ankomme til Volos på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Skiathos kl. 08:00. Den sidste båd til Volos afgår fra havnen i Skiathos kl. 15:50.

Gennemsnitspris for Skiathos til Volos færgeoverfart
597 kr.
Prisinterval på færger Skiathos Volos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
194 kr. - 1306 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Skiathos Volos
2 timer 18 minutter
Afgangstid for første færge til Volos
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Volos
15:50
Ankomsttid for første færge til Volos
09:35
Ankomsttid for sidste færge til Volos
18:15

Hvorfor tage færgen fra Skiathos til Volos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Skiathos til Volos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Volos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Skiathos til Volos er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Volos eller et andet sted hen på, hvis man vil til Volos. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Skiathos-Volos-overfarten med Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Skiathos-Volos kan du gå ud på Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Volos fuld af energi.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Skiathos Volos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Volos uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Skiathos og Volos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Skiathos og Volos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Skiathos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Volos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Skiathos og Volos. Hellenic Seaways opererer 14 overfarter om ugen til Volos fra Skiathos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 10 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Skiathos Volos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Volos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Skiathos og Volos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Skiathos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Volos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Skiathos og Volos. Anes Ferries opererer 7 overfarter om ugen til Volos fra Skiathos, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
3 timer 30 minutter
7 overfarter om ugen
Aegean Flying Dolphins Skiathos Volos
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Skiathos og Volos. På Vivanoda kan du sammenligne Skiathos-Volos priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Skiathos og Volos. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Skiathos? Hvor ankommer bådene i Volos?

Afgangshavn i Skiathos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Volos fra følgende havne i Skiathos:

Skiathos
Kort

Ankomsthavn i Volos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Volos fra følgende havne:

Volos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Skiathos til Volos, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 53 km fra Skiathos til Volos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Skiathos og Volos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Skiathos til Volos.

Der er 4 rederier, der forbinder Skiathos og Volos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Skiathos Volos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Skiathos og Volos tilbagelægger du 53 km.

For at tage med båd fra Skiathos til Volos, kan du finde priser fra 194 kr. for den laveste, til 1306 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 597 kr..

Den første færge afgår fra Skiathos kl. 08:00 til Volos.

Den sidste færge til Volos afgår normalt fra Skiathos kl. 15:50.

Hvordan er en færgeoverfart fra Skiathos til Volos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Skiathos og Volos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Skiathos til udstigning i Volos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Skiathos og Volos.

Ombordstigning i Skiathos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Skiathos Volos til Skiathos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Skiathos / Du skal ankomme i havnen i Skiathos i god tid. Tjek venligst dette med dit Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Skiathos - Volos / Gå til Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Skiathos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Volos / I færgeterminalen i Skiathos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Skiathos til Volos: om bord på skibet...

På Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Volos er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Volos:

  • Anløb af Volos Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Volos Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Volos havn.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Skiathos til Volos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Volos.
  • Forlad skibet, og Volos er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Volos havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Volos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt