Skopelos
Rejs direkte til Mantoudi med færge
Mantoudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Skopelos til Mantoudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Skopelos til Mantoudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Skopelos til Mantoudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Skopelos til Mantoudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Skopelos til Mantoudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Anes Ferries, så du kan finde det Skopelos Mantoudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Anes Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Skopelos til Mantoudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Skopelos - Mantoudi

Afgangshavn
Skopelos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Mantoudi
Grækenland
Central Greece
Afstand
39 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Anes Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Skopelos til Mantoudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Skopelos til Mantoudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mantoudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Skopelos til Mantoudi er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Sea Jets eller Anes Ferries står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Skopelos, til det forlader Mantoudi. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Skopelos Mantoudi-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Sea Jets eller Anes Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Mantoudi helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Skopelos og Mantoudi med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Skopelos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Skopelos og Mantoudi vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Skopelos og Mantoudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Skopelos og Mantoudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Anes Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Skopelos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Mantoudi priser og bestille en Sea Jets billet mellem Skopelos og Mantoudi. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Skopelos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Mantoudi priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Skopelos og Mantoudi. Flere oplysninger om Anes Ferries

Hvor afgår færgerne i Skopelos? Hvor ankommer bådene i Mantoudi?

Afgangshavn i Skopelos

Sea Jets eller Anes Ferries færger afgår til Mantoudi fra følgende havne i Skopelos:

Skopelos
Kort

Ankomsthavn i Mantoudi

Anes Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Mantoudi fra følgende havne:

Mantoudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Skopelos og Mantoudi: Sea Jets og Anes Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Anes Ferries.

Under din overfart mellem Skopelos og Mantoudi tilbagelægger du 39 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt