Skopelos
Rejs direkte til Volos med færge
Volos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Skopelos til Volos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Skopelos til Volos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Skopelos til Volos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Skopelos til Volos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Skopelos til Volos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Skopelos Volos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Skopelos til Volos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Skopelos - Volos

Afgangshavn
Skopelos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Volos
Grækenland
Thessalien
Afstand
73 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Skopelos Volos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Skopelos til Volos, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1462 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Skopelos til Volos, er 679 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Skopelos til Volos er 3 timer 44 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 20 minutter om at nå Volos, mens de hurtigste både vil ankomme til Volos på 2 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Skopelos kl. 07:00. Den sidste båd til Volos afgår fra havnen i Skopelos kl. 14:00.

Gennemsnitspris for Skopelos til Volos færgeoverfart
679 kr.
Prisinterval på færger Skopelos Volos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 1462 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Skopelos Volos
3 timer 44 minutter
Afgangstid for første færge til Volos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Volos
14:00
Ankomsttid for første færge til Volos
09:35
Ankomsttid for sidste færge til Volos
18:15

Hvorfor tage færgen fra Skopelos til Volos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Skopelos til Volos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Volos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Skopelos til Volos er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Volos eller et andet sted hen på, hvis man vil til Volos. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Skopelos-Volos-overfarten med Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Skopelos Volos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Volos uden stress og helt afslappet.
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Skopelos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Volos fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Skopelos og Volos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Skopelos og Volos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Skopelos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Volos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Skopelos og Volos. Hellenic Seaways opererer 14 overfarter om ugen til Volos fra Skopelos, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Skopelos Volos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Volos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Skopelos og Volos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Skopelos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Volos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Skopelos og Volos. Anes Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Volos fra Skopelos, og rejsetiden er 4 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
4 timer 30 minutter
4 overfarter om ugen
Aegean Flying Dolphins Skopelos Volos
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Skopelos og Volos. På Vivanoda kan du sammenligne Skopelos-Volos priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Skopelos og Volos. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Skopelos? Hvor ankommer bådene i Volos?

Afgangshavn i Skopelos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Volos fra følgende havne i Skopelos:

Skopelos
Kort

Ankomsthavn i Volos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Volos fra følgende havne:

Volos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Skopelos til Volos, tager det mindst 2 timer 50 minutter at tilbagelægge de 73 km fra Skopelos til Volos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Skopelos og Volos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Skopelos til Volos.

Der er 4 rederier, der forbinder Skopelos og Volos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Skopelos Volos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Skopelos og Volos tilbagelægger du 73 km.

For at tage med båd fra Skopelos til Volos, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 1462 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 679 kr..

Den første færge afgår fra Skopelos kl. 07:00 til Volos.

Den sidste færge til Volos afgår normalt fra Skopelos kl. 14:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Skopelos til Volos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Skopelos og Volos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Skopelos til udstigning i Volos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Skopelos og Volos.

Ombordstigning i Skopelos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Skopelos Volos til Skopelos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Skopelos / Du skal ankomme til færgeterminalen i Skopelos inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Skopelos - Volos / Gå til Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Skopelos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Volos / Fra færgeterminalen i Skopelos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Skopelos og Volos

På Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibene er der noget for enhver smag. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Volos er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Volos:

  • Anløb af Volos Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Volos Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Volos Harbour.
  • Forlad skibet, og Volos er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Volos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Volos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt