Sorrento
Rejs direkte til Positano med færge
Positano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Sorrento til Positano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Sorrento til Positano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Sorrento til Positano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Sorrento til Positano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Sorrento til Positano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar, så du kan finde det Sorrento Positano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Sorrento til Positano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Sorrento - Positano

Afgangshavn
Sorrento
Italien
Campania
Ankomsthavn
Positano
Italien
Campania
Afstand
10 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Sorrento Positano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Sorrento til Positano, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 194 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Sorrento til Positano, er 149 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Sorrento til Positano er 52 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 25 minutter om at nå Positano, mens de hurtigste både vil ankomme til Positano på 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Sorrento kl. 09:15. Den sidste båd til Positano afgår fra havnen i Sorrento kl. 19:40.

Gennemsnitspris for Sorrento til Positano færgeoverfart
149 kr.
Prisinterval på færger Sorrento Positano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 194 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Sorrento Positano
52 minutter
Afgangstid for første færge til Positano
09:15
Tidspunkt for sidste færge til Positano
19:40
Ankomsttid for første færge til Positano
10:15
Ankomsttid for sidste færge til Positano
20:20

Hvorfor tage færgen fra Sorrento til Positano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Sorrento til Positano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Positano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Sorrento til Positano er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Sorrento-Positano-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Sorrento til udstigning i Positano, står kvalificeret og smilende personale fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Sorrento-Positano kan du gå ud på NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Positano fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Sorrento Positano-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Sorrento og Positano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Sorrento og Positano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Sorrento Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Sorrento-Positano priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Sorrento og Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 14 overfarter om ugen til Positano fra Sorrento, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
55 minutter
14 overfarter om ugen
Alilauro Sorrento Positano
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Sorrento-Positano priser og bestille en Alilauro billet mellem Sorrento og Positano. Alilauro opererer 3 overfarter om dagen til Positano fra Sorrento, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Alilauro
40 minutter
3 overfarter om dagen
Positano Jet Sorrento Positano
Positano Jet
Færgeselskabet Positano Jet driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Sorrento og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Sorrento-Positano priser og bestille en Positano Jet billet mellem Sorrento og Positano. Flere oplysninger om Positano Jet
Seremar Sorrento Positano
Seremar
Færgeselskabet Seremar driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Sorrento og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Sorrento-Positano priser og bestille en Seremar billet mellem Sorrento og Positano. Flere oplysninger om Seremar

Hvor afgår færgerne i Sorrento? Hvor ankommer bådene i Positano?

Afgangshavn i Sorrento

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar færger afgår til Positano fra følgende havne i Sorrento:

Sorrento
Kort

Ankomsthavn i Positano

Seremar, Positano Jet, Alilauro eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til Positano fra følgende havne:

Positano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Sorrento til Positano, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 10 km fra Sorrento til Positano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Sorrento og Positano om vinteren) og af færgeselskabet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet og Seremar). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Sorrento til Positano.

Der er 4 rederier, der forbinder Sorrento og Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet og Seremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Sorrento Positano booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Sorrento og Positano tilbagelægger du 10 km.

For at tage med båd fra Sorrento til Positano, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 194 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 149 kr..

Den første færge afgår fra Sorrento kl. 09:15 til Positano.

Den sidste færge til Positano afgår normalt fra Sorrento kl. 19:40.

Hvordan er en færgeoverfart fra Sorrento til Positano?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Sorrento til Positano-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Sorrento til udstigning i Positano, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet og Seremar' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Sorrento og Positano.

Ombordstigning i Sorrento

Inden du tager af sted på din færgetur fra Sorrento Positano til Sorrento, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Sorrento havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Sorrento. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Sorrento - Positano / I færgeterminalen i Sorrento skal du kigge efter NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Positano / Fra færgeterminalen i Sorrento vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet eller Seremar-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Sorrento til Positano: om bord på skibet...

Om bord på Seremar, Positano Jet, Alilauro eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Positano er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Positano:

  • Positano Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Positano havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Sorrento til Positano i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Positano.
  • Forlad skibet, og Positano er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Positano kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Positano begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt