Spetses
Rejs direkte til Ydra med færge
Ydra
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Spetses til Ydra?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Spetses til Ydra? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Spetses til Ydra er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Spetses til Ydra, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Spetses til Ydra.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Alpha Lines, så du kan finde det Spetses Ydra færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Alpha Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Spetses til Ydra, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Spetses - Ydra

Afgangshavn
Spetses
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Ydra
Grækenland
Afstand
29 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Spetses Ydra: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Spetses til Ydra, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 119 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Spetses til Ydra, er 119 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Spetses til Ydra er 39 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Ydra, mens de hurtigste både vil ankomme til Ydra på 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Spetses kl. 06:10. Den sidste båd til Ydra afgår fra havnen i Spetses kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Spetses til Ydra færgeoverfart
119 kr.
Prisinterval på færger Spetses Ydra (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 119 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Spetses Ydra
39 minutter
Afgangstid for første færge til Ydra
06:10
Tidspunkt for sidste færge til Ydra
18:30
Ankomsttid for første færge til Ydra
07:10
Ankomsttid for sidste færge til Ydra
19:05

Hvorfor tage færgen fra Spetses til Ydra?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Spetses til Ydra være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ydra. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Spetses til Ydra er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Spetses til Ydra står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Spetses til Ydra. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Spetses og Ydra på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Spetses, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Ydra flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Spetses og Ydra vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Spetses Ydra-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Ydra. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Hellenic Seaways eller Alpha Lines.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Spetses og Ydra?

Hvis du ønsker at rejse mellem Spetses og Ydra med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Alpha Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Spetses Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Spetses-Ydra priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Spetses og Ydra. Hellenic Seaways opererer 5 overfarter om dagen til Ydra fra Spetses, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
30 minutter
5 overfarter om dagen
Alpha Lines Spetses Ydra
Alpha Lines
Færgeselskabet Alpha Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Spetses og Ydra. På Vivanoda kan du sammenligne Spetses-Ydra priser og bestille en Alpha Lines billet mellem Spetses og Ydra. Flere oplysninger om Alpha Lines

Hvor afgår færgerne i Spetses? Hvor ankommer bådene i Ydra?

Afgangshavn i Spetses

Hellenic Seaways eller Alpha Lines færger afgår til Ydra fra følgende havne i Spetses:

Spetses
Kort

Ankomsthavn i Ydra

Alpha Lines eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Ydra fra følgende havne:

Port of Ydra
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Spetses til Ydra, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 29 km fra Spetses til Ydra.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Spetses og Ydra om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways og Alpha Lines). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Spetses til Ydra.

Der er 2 rederier, der forbinder Spetses og Ydra: Hellenic Seaways og Alpha Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Under din overfart mellem Spetses og Ydra tilbagelægger du 29 km.

For at tage med båd fra Spetses til Ydra, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 119 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 119 kr..

Den første færge afgår fra Spetses kl. 06:10 til Ydra.

Den sidste færge til Ydra afgår normalt fra Spetses kl. 18:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt