Anbefalet rute
Stavanger
Rejs direkte til Langesund med færge
Langesund
Se priser
Alternative ruter
Stavanger
Rejs med fly, færge til Bergen
Bergen
Rejs med færge til Langesund
Langesund
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Stavanger til Langesund?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Stavanger til Langesund? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Stavanger til Langesund er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Stavanger til Langesund, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Stavanger til Langesund.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Fjord Line, så du kan finde det Stavanger Langesund færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fjord Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Stavanger til Langesund, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Stavanger - Langesund

Afgangshavn
Stavanger
Norge
Ankomsthavn
Langesund
Norge
Afstand
229 km
Færgeselskaber
Fjord Line
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
17 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Stavanger og Langesund?

Hvis du ønsker at rejse mellem Stavanger og Langesund med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fjord Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fjord Line Stavanger Langesund
Fjord Line
Fjord Line blev grundlagt i 1993 og har sit hovedsæde i Norge. Selskabet tilbyder overfarter mellem Norge, Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Stavanger-Langesund priser og bestille en Fjord Line billet mellem Stavanger og Langesund. Fjord Line opererer 7 overfarter om ugen til Langesund fra Stavanger, og rejsetiden er 17 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Fjord Line
17 timer 30 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Stavanger? Hvor ankommer bådene i Langesund?

Afgangshavn i Stavanger

Fjord Line færger afgår til Langesund fra følgende havne i Stavanger:

Stavanger
Kort

Ankomsthavn i Langesund

Fjord Line skibe ankommer til Langesund fra følgende havne:

Langesund
Kort
Andre alternative overfarter mellem Stavanger og Langesund
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Stavanger til Langesund, tager det mindst 17 timer 30 minutter at tilbagelægge de 229 km fra Stavanger til Langesund.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Stavanger og Langesund om vinteren) og af færgeselskabet (Fjord Line). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Stavanger til Langesund.

Der er 1 rederier, der forbinder Stavanger og Langesund: Fjord Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Fjord Line.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt