Stromboli
Rejs direkte til Filicudi med færge
Filicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Stromboli til Filicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Stromboli til Filicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Stromboli til Filicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Stromboli til Filicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Stromboli til Filicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Stromboli Filicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Stromboli til Filicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Stromboli - Filicudi

Afgangshavn
Stromboli
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Filicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
63 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Stromboli til Filicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Stromboli til Filicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Filicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Stromboli til Filicudi er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Stromboli kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Filicudi fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Stromboli til Filicudi, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Stromboli Filicudi-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Liberty Lines eller Siremar-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Filicudi allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Stromboli og Filicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Stromboli og Filicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Stromboli Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Filicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Stromboli og Filicudi. Flere oplysninger om Liberty Lines
Siremar Stromboli Filicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Filicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Stromboli og Filicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Stromboli? Hvor ankommer bådene i Filicudi?

Afgangshavn i Stromboli

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Filicudi fra følgende havne i Stromboli:

Stromboli
Kort

Ankomsthavn i Filicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Filicudi fra følgende havne:

Filicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Stromboli og Filicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Stromboli og Filicudi tilbagelægger du 63 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt