Stromboli
Rejs direkte til Milazzo med færge
Milazzo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Stromboli til Milazzo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Stromboli til Milazzo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Stromboli til Milazzo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Stromboli til Milazzo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Stromboli til Milazzo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Stromboli Milazzo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Stromboli til Milazzo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Stromboli - Milazzo

Afgangshavn
Stromboli
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Milazzo
Italien
Sicilien
Afstand
65 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Stromboli Milazzo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Stromboli til Milazzo, kan du finde billetter fra 134 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 940 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Stromboli til Milazzo, er 388 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Stromboli til Milazzo er 4 timer 37 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 55 minutter om at nå Milazzo, mens de hurtigste både vil ankomme til Milazzo på 2 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Stromboli kl. 06:15. Den sidste båd til Milazzo afgår fra havnen i Stromboli kl. 16:15.

Gennemsnitspris for Stromboli til Milazzo færgeoverfart
388 kr.
Prisinterval på færger Stromboli Milazzo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
134 kr. - 940 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Stromboli Milazzo
4 timer 37 minutter
Afgangstid for første færge til Milazzo
06:15
Tidspunkt for sidste færge til Milazzo
16:15
Ankomsttid for første færge til Milazzo
09:35
Ankomsttid for sidste færge til Milazzo
19:30

Hvorfor tage færgen fra Stromboli til Milazzo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Stromboli til Milazzo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Milazzo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Stromboli til Milazzo er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Milazzo eller et andet sted hen på, hvis man vil til Milazzo. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Stromboli-Milazzo-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Stromboli til Milazzo med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Milazzo for at komme af båden.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Stromboli Milazzo-færgetur med færge i Stromboli Milazzo ultra afslappende. Færgerne fra Liberty Lines eller Siremar er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Milazzo allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Stromboli og Milazzo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Stromboli og Milazzo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Stromboli Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Milazzo priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Stromboli og Milazzo. Liberty Lines opererer 5 overfarter om dagen til Milazzo fra Stromboli, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Liberty Lines
2 timer
5 overfarter om dagen
Siremar Stromboli Milazzo
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Milazzo priser og bestille en Siremar billet mellem Stromboli og Milazzo. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Stromboli? Hvor ankommer bådene i Milazzo?

Afgangshavn i Stromboli

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Milazzo fra følgende havne i Stromboli:

Stromboli
Kort

Ankomsthavn i Milazzo

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Milazzo fra følgende havne:

Milazzo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Stromboli til Milazzo, tager det mindst 2 timer at tilbagelægge de 65 km fra Stromboli til Milazzo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Stromboli og Milazzo om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Stromboli til Milazzo.

Der er 2 rederier, der forbinder Stromboli og Milazzo: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Stromboli og Milazzo tilbagelægger du 65 km.

For at tage med båd fra Stromboli til Milazzo, kan du finde priser fra 134 kr. for den laveste, til 940 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 388 kr..

Den første færge afgår fra Stromboli kl. 06:15 til Milazzo.

Den sidste færge til Milazzo afgår normalt fra Stromboli kl. 16:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt