Stromboli
Rejs direkte til Panarea med færge
Panarea
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Stromboli til Panarea?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Stromboli til Panarea? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Stromboli til Panarea er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Stromboli til Panarea, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Stromboli til Panarea.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Stromboli Panarea færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Stromboli til Panarea, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Stromboli - Panarea

Afgangshavn
Stromboli
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Panarea
Italien
Æoliske Øer
Afstand
23 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Stromboli Panarea: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Stromboli til Panarea, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 537 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Stromboli til Panarea, er 216 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Stromboli til Panarea er 1 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 30 minutter om at nå Panarea, mens de hurtigste både vil ankomme til Panarea på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Stromboli kl. 06:15. Den sidste båd til Panarea afgår fra havnen i Stromboli kl. 16:15.

Gennemsnitspris for Stromboli til Panarea færgeoverfart
216 kr.
Prisinterval på færger Stromboli Panarea (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 537 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Stromboli Panarea
1 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Panarea
06:15
Tidspunkt for sidste færge til Panarea
16:15
Ankomsttid for første færge til Panarea
07:35
Ankomsttid for sidste færge til Panarea
16:40

Hvorfor tage færgen fra Stromboli til Panarea?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Stromboli til Panarea være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Panarea. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Stromboli til Panarea er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Stromboli kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Panarea fuld af energi.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Stromboli på en Liberty Lines eller Siremar-færge, der tilbagelægger de 23 km til Panarea med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Panarea så hurtigt!
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Panarea eller et andet sted hen på, hvis man vil til Panarea. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Tværtimod har du på ruten Stromboli-Panarea om bord på færgen fra Liberty Lines eller Siremar masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Stromboli og Panarea?

Hvis du ønsker at rejse mellem Stromboli og Panarea med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Stromboli Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Panarea priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Stromboli og Panarea. Liberty Lines opererer 5 overfarter om dagen til Panarea fra Stromboli, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
20 minutter
5 overfarter om dagen
Siremar Stromboli Panarea
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Stromboli-Panarea priser og bestille en Siremar billet mellem Stromboli og Panarea. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Stromboli? Hvor ankommer bådene i Panarea?

Afgangshavn i Stromboli

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Panarea fra følgende havne i Stromboli:

Stromboli
Kort

Ankomsthavn i Panarea

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Panarea fra følgende havne:

Panarea
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Stromboli til Panarea, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 23 km fra Stromboli til Panarea.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Stromboli og Panarea om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Stromboli til Panarea.

Der er 2 rederier, der forbinder Stromboli og Panarea: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Stromboli og Panarea tilbagelægger du 23 km.

For at tage med båd fra Stromboli til Panarea, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 537 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 216 kr..

Den første færge afgår fra Stromboli kl. 06:15 til Panarea.

Den sidste færge til Panarea afgår normalt fra Stromboli kl. 16:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt