Anbefalet rute
Swansea
Rejs direkte til Cork med færge
Cork
Se priser
Alternative ruter
Swansea
Rejs med bus, samkørsel, tog til Cardiff
Cardiff
Rejs med fly til Cork
Cork
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Swansea til Cork?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Swansea til Cork? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Swansea til Cork er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Swansea til Cork, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Swansea til Cork.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Fastnet Line, så du kan finde det Swansea Cork færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fastnet Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Swansea til Cork, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Swansea - Cork

Afgangshavn
Swansea
Det Forenede Kongerige
Wales
Ankomsthavn
Cork
Irland
Afstand
314 km
Færgeselskaber
Fastnet Line
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Swansea og Cork?

Hvis du ønsker at rejse mellem Swansea og Cork med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fastnet Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fastnet Line Swansea Cork
Fastnet Line
Færgeselskabet Fastnet Line driver overfarter i Irland og Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Swansea og Cork. På Vivanoda kan du sammenligne Swansea-Cork priser og bestille en Fastnet Line billet mellem Swansea og Cork. Flere oplysninger om Fastnet Line

Hvor afgår færgerne i Swansea? Hvor ankommer bådene i Cork?

Afgangshavn i Swansea

Fastnet Line færger afgår til Cork fra følgende havne i Swansea:

Swansea Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Cork

Fastnet Line skibe ankommer til Cork fra følgende havne:

Ringaskiddy Terminal Ferries
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Swansea og Cork: Fastnet Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Fastnet Line.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt