Syros
Rejs direkte til Evdilos med færge
Evdilos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Syros til Evdilos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Syros til Evdilos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Syros til Evdilos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Syros til Evdilos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Syros til Evdilos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, så du kan finde det Syros Evdilos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Syros til Evdilos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Syros - Evdilos

Afgangshavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Evdilos
Grækenland
Afstand
89 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Syros Evdilos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Syros til Evdilos, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 836 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Syros til Evdilos, er 425 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Syros til Evdilos er 3 timer 9 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 25 minutter om at nå Evdilos, mens de hurtigste både vil ankomme til Evdilos på 3 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Syros kl. 11:00. Den sidste båd til Evdilos afgår fra havnen i Syros kl. 20:10.

Gennemsnitspris for Syros til Evdilos færgeoverfart
425 kr.
Prisinterval på færger Syros Evdilos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 836 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Syros Evdilos
3 timer 9 minutter
Afgangstid for første færge til Evdilos
11:00
Tidspunkt for sidste færge til Evdilos
20:10
Ankomsttid for første færge til Evdilos
14:05
Ankomsttid for sidste færge til Evdilos
23:35

Hvilke selskaber opererer færger mellem Syros og Evdilos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Syros og Evdilos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Syros Evdilos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Evdilos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Syros og Evdilos. Hellenic Seaways opererer 4 overfarter om ugen til Evdilos fra Syros, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 50 minutter
4 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Syros? Hvor ankommer bådene i Evdilos?

Afgangshavn i Syros

Hellenic Seaways færger afgår til Evdilos fra følgende havne i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kort

Ankomsthavn i Evdilos

Hellenic Seaways skibe ankommer til Evdilos fra følgende havne:

Evdilos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt