Syros
Rejs direkte til Koufonissia med færge
Koufonissia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Syros til Koufonissia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Syros til Koufonissia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Syros til Koufonissia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Syros til Koufonissia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Syros til Koufonissia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Syros Koufonissia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Syros til Koufonissia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Syros - Koufonissia

Afgangshavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Koufonissia
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
81 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Syros til Koufonissia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Syros til Koufonissia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Koufonissia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Syros til Koufonissia er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Syros til Koufonissia ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Syros kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Blue Star Ferries eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Koufonissia og føler dig helt zen og energisk.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Koufonissia eller et andet sted hen på, hvis man vil til Koufonissia. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Under Syros Koufonissia-færgeoverfarten med Sea Jets eller Blue Star Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Syros og Koufonissia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Syros og Koufonissia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Syros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Syros-Koufonissia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Koufonissia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Syros og Koufonissia. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Sea Jets Syros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Koufonissia priser og bestille en Sea Jets billet mellem Syros og Koufonissia. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Syros? Hvor ankommer bådene i Koufonissia?

Afgangshavn i Syros

Blue Star Ferries eller Sea Jets færger afgår til Koufonissia fra følgende havne i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kort

Ankomsthavn i Koufonissia

Sea Jets eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Koufonissia fra følgende havne:

Koufonissia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Syros og Koufonissia: Blue Star Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Sea Jets.

Under din overfart mellem Syros og Koufonissia tilbagelægger du 81 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt