Syros
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Syros til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Syros til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Syros til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Syros til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Syros til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Syros Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Syros til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Syros - Naxos

Afgangshavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
56 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Syros Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Syros til Naxos, kan du finde billetter fra 164 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1239 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Syros til Naxos, er 582 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Syros til Naxos er 1 timer 52 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 45 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 1 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Syros kl. 09:10. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Syros kl. 21:35.

Gennemsnitspris for Syros til Naxos færgeoverfart
582 kr.
Prisinterval på færger Syros Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
164 kr. - 1239 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Syros Naxos
1 timer 52 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
09:10
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
21:35
Ankomsttid for første færge til Naxos
10:25
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
23:55

Hvorfor tage færgen fra Syros til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Syros til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Syros til Naxos er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Syros, til det forlader Naxos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Syros Naxos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Syros til Naxos med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Naxos for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Syros og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Syros og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Syros Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Syros og Naxos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Syros Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Syros og Naxos. Sea Jets opererer 10 overfarter om ugen til Naxos fra Syros, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 20 minutter
10 overfarter om ugen
Cyclades Fast Ferries Syros Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Syros og Naxos. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Blue Star Ferries Syros Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Syros-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Syros og Naxos. Blue Star Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Naxos fra Syros, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
2 timer 10 minutter
4 overfarter om ugen
ANEK Lines Syros Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Syros-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Syros og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Minoan Lines Syros Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Naxos priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Syros og Naxos. Flere oplysninger om Minoan Lines

Hvor afgår færgerne i Syros? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Syros

Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines færger afgår til Naxos fra følgende havne i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Syros til Naxos, tager det mindst 1 timer 20 minutter at tilbagelægge de 56 km fra Syros til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Syros og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Minoan Lines). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Syros til Naxos.

Der er 6 rederier, der forbinder Syros og Naxos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines og Minoan Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Syros Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Syros og Naxos tilbagelægger du 56 km.

For at tage med båd fra Syros til Naxos, kan du finde priser fra 164 kr. for den laveste, til 1239 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 582 kr..

Den første færge afgår fra Syros kl. 09:10 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Syros kl. 21:35.

Hvordan er en færgeoverfart fra Syros til Naxos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Syros og Naxos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Syros til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Syros og Naxos.

Klar til ombordstigning i Syros

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Syros Naxos-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Syros havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Syros inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Syros - Naxos / I færgeterminalen i Syros skal du kigge efter Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Naxos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Syros, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Syros og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Naxos havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Naxos. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt