Tanger
Rejs direkte til Algeciras med færge
Algeciras
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tanger til Algeciras?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tanger til Algeciras? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tanger til Algeciras er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tanger til Algeciras, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tanger til Algeciras.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping eller AML, så du kan finde det Tanger Algeciras færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tanger til Algeciras, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tanger - Algeciras

Afgangshavn
Tanger
Marokko
Ankomsthavn
Algeciras
Spanien
Andalusien
Afstand
51 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Hyppighed af overfarter
35 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Tanger Algeciras: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Tanger til Algeciras, kan du finde billetter fra 209 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1970 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Tanger til Algeciras, er 985 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Tanger til Algeciras er 1 timer 33 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 31 minutter om at nå Algeciras, mens de hurtigste både vil ankomme til Algeciras på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Tanger kl. 02:00. Den sidste båd til Algeciras afgår fra havnen i Tanger kl. 21:30.

Gennemsnitspris for Tanger til Algeciras færgeoverfart
985 kr.
Prisinterval på færger Tanger Algeciras (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
209 kr. - 1970 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Tanger Algeciras
1 timer 33 minutter
Afgangstid for første færge til Algeciras
02:00
Tidspunkt for sidste færge til Algeciras
21:30
Ankomsttid for første færge til Algeciras
00:01
Ankomsttid for sidste færge til Algeciras
16:30

Hvorfor tage færgen fra Tanger til Algeciras?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tanger til Algeciras være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Algeciras. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tanger til Algeciras er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Tanger Algeciras-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Tanger-Algeciras i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Algeciras for at komme af båden.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Tanger til Algeciras på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Tanger-Algeciras-overfarten med FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML eller Naviera Armas-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tanger og Algeciras?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tanger og Algeciras med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas Tanger Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Tanger og Algeciras. Flere oplysninger om Naviera Armas
AML Tanger Algeciras
AML
Færgeselskabet AML driver overfarter i Spanien og Marokko og især søforbindelser mellem havnene i Tanger og Algeciras. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en AML billet mellem Tanger og Algeciras. AML opererer 7 overfarter om dagen til Algeciras fra Tanger, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om AML
1 timer 30 minutter
7 overfarter om dagen
Inter Shipping Tanger Algeciras
Inter Shipping
Færgeselskabet Inter Shipping driver overfarter i Spanien og Marokko og især søforbindelser mellem havnene i Tanger og Algeciras. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en Inter Shipping billet mellem Tanger og Algeciras. Inter Shipping opererer 5 overfarter om dagen til Algeciras fra Tanger, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Inter Shipping
1 timer 30 minutter
5 overfarter om dagen
Baleària Tanger Algeciras
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en Baleària billet mellem Tanger og Algeciras. Baleària opererer 5 overfarter om dagen til Algeciras fra Tanger, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Baleària
30 minutter
5 overfarter om dagen
Acciona Trasmediterránea Tanger Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Tanger og Algeciras. Acciona Trasmediterránea opererer 10 overfarter om dagen til Algeciras fra Tanger, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
1 timer 30 minutter
10 overfarter om dagen
FRS Iberia Tanger Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia er et færgeselskab med base i Spanien, der sejler til Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Algeciras priser og bestille en FRS Iberia billet mellem Tanger og Algeciras. FRS Iberia opererer 8 overfarter om dagen til Algeciras fra Tanger, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om FRS Iberia
1 timer 30 minutter
8 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Tanger? Hvor ankommer bådene i Algeciras?

Afgangshavn i Tanger

Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia færger afgår til Algeciras fra følgende havne i Tanger:

Tangier Med
Kort

Ankomsthavn i Algeciras

FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML eller Naviera Armas skibe ankommer til Algeciras fra følgende havne:

Algeciras
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Tanger til Algeciras, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 51 km fra Tanger til Algeciras.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Tanger og Algeciras om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea og FRS Iberia). Der er i øjeblikket 35 overfarter om dagen fra Tanger til Algeciras.

Der er 6 rederier, der forbinder Tanger og Algeciras: Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea og FRS Iberia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Tanger Algeciras booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Tanger og Algeciras tilbagelægger du 51 km.

For at tage med båd fra Tanger til Algeciras, kan du finde priser fra 209 kr. for den laveste, til 1970 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 985 kr..

Den første færge afgår fra Tanger kl. 02:00 til Algeciras.

Den sidste færge til Algeciras afgår normalt fra Tanger kl. 21:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Tanger til Algeciras?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Tanger til Algeciras overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping eller AML forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Tanger til du går fra borde i Algeciras. Du kan også finde praktiske oplysninger om Tanger og Algeciras.

Afgang fra Tanger med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Tanger Algeciras-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Tanger havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Tanger inden for den tidsfrist, som Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Tanger - Algeciras / I færgeterminalen i Tanger skal du kigge efter Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Algeciras / Fra færgeterminalen i Tanger vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Tanger og Algeciras

På skibet fra Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea eller FRS Iberia har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Algeciras er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Algeciras:

  • Algeciras Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Algeciras fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Algeciras Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Algeciras / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Algeciras. Endelig er din ferie i Algeciras begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt