Anbefalet rute
Tanger
Rejs direkte til Motril med færge
Motril
Se priser
Alternative ruter
Tanger
Rejs med færge til Malaga
Malaga
Rejs med bus, samkørsel til Motril
Motril
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tanger til Motril?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tanger til Motril? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tanger til Motril er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tanger til Motril, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tanger til Motril.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària eller FRS Iberia, så du kan finde det Tanger Motril færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària eller FRS Iberia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tanger til Motril, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tanger - Motril

Afgangshavn
Tanger
Marokko
Ankomsthavn
Motril
Spanien
Andalusien
Afstand
232 km
Færgeselskaber
Baleària, FRS Iberia
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Tanger Motril: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Tanger til Motril, kan du finde billetter fra 306 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2313 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Tanger til Motril, er 858 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Tanger til Motril er 6 timer 4 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer om at nå Motril, mens de hurtigste både vil ankomme til Motril på 6 timer. Den første færge forlader havnen i Tanger kl. 00:30.

Gennemsnitspris for Tanger til Motril færgeoverfart
858 kr.
Prisinterval på færger Tanger Motril (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
306 kr. - 2313 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Tanger Motril
6 timer 4 minutter
Afgangstid for første færge til Motril
00:30
Ankomsttid for første færge til Motril
07:30

Hvorfor tage færgen fra Tanger til Motril?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tanger til Motril være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Motril. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tanger til Motril er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Tanger Motril-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Baleària eller FRS Iberia er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Motril uden stress og helt afslappet.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Baleària eller FRS Iberia-færge vil du nyde en jævn start fra Tanger og sejle med mindre end 40 km/t til Motril. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Tanger-Motril-overfart lidt for kort!
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Tanger kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Baleària eller FRS Iberia-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Motril fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tanger og Motril?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tanger og Motril med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària eller FRS Iberia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària Tanger Motril
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Motril priser og bestille en Baleària billet mellem Tanger og Motril. Flere oplysninger om Baleària
FRS Iberia Tanger Motril
FRS Iberia
FRS Iberia er et færgeselskab med base i Spanien, der sejler til Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Motril priser og bestille en FRS Iberia billet mellem Tanger og Motril. FRS Iberia opererer 7 overfarter om ugen til Motril fra Tanger, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om FRS Iberia
9 timer
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Tanger? Hvor ankommer bådene i Motril?

Afgangshavn i Tanger

Baleària eller FRS Iberia færger afgår til Motril fra følgende havne i Tanger:

Tangier Med
Kort

Ankomsthavn i Motril

FRS Iberia eller Baleària skibe ankommer til Motril fra følgende havne:

Motril
Kort
Andre alternative overfarter mellem Tanger og Motril
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Tanger til Motril, tager det mindst 9 timer at tilbagelægge de 232 km fra Tanger til Motril.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Tanger og Motril om vinteren) og af færgeselskabet (Baleària og FRS Iberia). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Tanger til Motril.

Der er 2 rederier, der forbinder Tanger og Motril: Baleària og FRS Iberia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, FRS Iberia.

Under din overfart mellem Tanger og Motril tilbagelægger du 232 km.

For at tage med båd fra Tanger til Motril, kan du finde priser fra 306 kr. for den laveste, til 2313 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 858 kr..

Den første færge afgår fra Tanger kl. 00:30 til Motril.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt