Anbefalet rute
Tanger
Rejs direkte til Sete med færge
Sete
Se priser
Alternative ruter
Tanger
Rejs med fly til Montpellier
Montpellier
Rejs med tog, samkørsel til Sete
Sete
Se priser
Tanger
Rejs med fly til Paris
Paris
Rejs med tog, samkørsel til Sete
Sete
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tanger til Sete?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tanger til Sete? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tanger til Sete er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tanger til Sete, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tanger til Sete.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària eller Grandi Navi Veloci, så du kan finde det Tanger Sete færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Grandi Navi Veloci eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tanger til Sete, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tanger - Sete

Afgangshavn
Tanger
Marokko
Ankomsthavn
Sete
Frankrig
Languedoc-Roussillon
Afstand
1174 km
Færgeselskaber
Baleària, Grandi Navi Veloci
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
40 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Tanger Sete: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Tanger til Sete, kan du finde billetter fra 664 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 6715 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Tanger til Sete, er 2276 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Tanger til Sete er 19 timer. De langsomste færger vil være 22 timer 15 minutter om at nå Sete, mens de hurtigste både vil ankomme til Sete på 16 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Tanger kl. 14:00. Den sidste båd til Sete afgår fra havnen i Tanger kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Tanger til Sete færgeoverfart
2276 kr.
Prisinterval på færger Tanger Sete (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
664 kr. - 6715 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Tanger Sete
19 timer
Afgangstid for første færge til Sete
14:00
Tidspunkt for sidste færge til Sete
20:00
Ankomsttid for første færge til Sete
12:15
Ankomsttid for sidste færge til Sete
13:45

Hvorfor tage færgen fra Tanger til Sete?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tanger til Sete være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sete. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tanger til Sete er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Tanger Sete-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Grandi Navi Veloci eller Baleària-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Sete helt afslappet.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Grandi Navi Veloci eller Baleària står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Tanger, til det forlader Sete. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Tanger til Sete på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Tanger-Sete-overfarten med Baleària eller Grandi Navi Veloci-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tanger og Sete?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tanger og Sete med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Grandi Navi Veloci eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Grandi Navi Veloci Tanger Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Sete priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Tanger og Sete. Grandi Navi Veloci opererer 2 overfarter om ugen til Sete fra Tanger, og rejsetiden er 40 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
40 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen
Baleària Tanger Sete
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Sete priser og bestille en Baleària billet mellem Tanger og Sete. Flere oplysninger om Baleària

Hvor afgår færgerne i Tanger? Hvor ankommer bådene i Sete?

Afgangshavn i Tanger

Grandi Navi Veloci eller Baleària færger afgår til Sete fra følgende havne i Tanger:

Tangier Med
Kort

Ankomsthavn i Sete

Baleària eller Grandi Navi Veloci skibe ankommer til Sete fra følgende havne:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Tanger til Sete, tager det mindst 40 timer 20 minutter at tilbagelægge de 1174 km fra Tanger til Sete.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Tanger og Sete om vinteren) og af færgeselskabet (Grandi Navi Veloci og Baleària). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Tanger til Sete.

Der er 2 rederier, der forbinder Tanger og Sete: Grandi Navi Veloci og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Grandi Navi Veloci.

Under din overfart mellem Tanger og Sete tilbagelægger du 1174 km.

For at tage med båd fra Tanger til Sete, kan du finde priser fra 664 kr. for den laveste, til 6715 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 2276 kr..

Den første færge afgår fra Tanger kl. 14:00 til Sete.

Den sidste færge til Sete afgår normalt fra Tanger kl. 20:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt