Tanger
Rejs direkte til Tarifa med færge
Tarifa
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tanger til Tarifa?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tanger til Tarifa? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tanger til Tarifa er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tanger til Tarifa, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tanger til Tarifa.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som FRS Iberia eller Inter Shipping, så du kan finde det Tanger Tarifa færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra FRS Iberia eller Inter Shipping tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tanger til Tarifa, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tanger - Tarifa

Afgangshavn
Tanger
Marokko
Ankomsthavn
Tarifa
Spanien
Andalusien
Afstand
32 km
Færgeselskaber
FRS Iberia, Inter Shipping
Hyppighed af overfarter
16 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Tanger Tarifa: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Tanger til Tarifa, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2089 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Tanger til Tarifa, er 1104 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Tanger til Tarifa er 1 timer. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Tarifa, mens de hurtigste både vil ankomme til Tarifa på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Tanger kl. 06:00. Den sidste båd til Tarifa afgår fra havnen i Tanger kl. 15:00.

Gennemsnitspris for Tanger til Tarifa færgeoverfart
1104 kr.
Prisinterval på færger Tanger Tarifa (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 2089 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Tanger Tarifa
1 timer
Afgangstid for første færge til Tarifa
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Tarifa
15:00
Ankomsttid for første færge til Tarifa
08:00
Ankomsttid for sidste færge til Tarifa
16:00

Hvorfor tage færgen fra Tanger til Tarifa?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tanger til Tarifa være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Tarifa. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tanger til Tarifa er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Tanger til Tarifa meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Tanger-Tarifa-overfarten med Inter Shipping eller FRS Iberia-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Tanger-Tarifa kan du gå ud på FRS Iberia eller Inter Shipping-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Tarifa fuld af energi.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Tanger Tarifa-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket FRS Iberia eller Inter Shipping-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Tarifa allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tanger og Tarifa?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tanger og Tarifa med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder FRS Iberia eller Inter Shipping, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

FRS Iberia Tanger Tarifa
FRS Iberia
FRS Iberia er et færgeselskab med base i Spanien, der sejler til Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Tarifa priser og bestille en FRS Iberia billet mellem Tanger og Tarifa. FRS Iberia opererer 11 overfarter om dagen til Tarifa fra Tanger, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om FRS Iberia
55 minutter
11 overfarter om dagen
Inter Shipping Tanger Tarifa
Inter Shipping
Færgeselskabet Inter Shipping driver overfarter i Spanien og Marokko og især søforbindelser mellem havnene i Tanger og Tarifa. På Vivanoda kan du sammenligne Tanger-Tarifa priser og bestille en Inter Shipping billet mellem Tanger og Tarifa. Inter Shipping opererer 5 overfarter om dagen til Tarifa fra Tanger, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Inter Shipping
1 timer
5 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Tanger? Hvor ankommer bådene i Tarifa?

Afgangshavn i Tanger

FRS Iberia eller Inter Shipping færger afgår til Tarifa fra følgende havne i Tanger:

Tangier
Kort

Ankomsthavn i Tarifa

Inter Shipping eller FRS Iberia skibe ankommer til Tarifa fra følgende havne:

Tarifa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Tanger til Tarifa, tager det mindst 55 minutter at tilbagelægge de 32 km fra Tanger til Tarifa.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Tanger og Tarifa om vinteren) og af færgeselskabet (FRS Iberia og Inter Shipping). Der er i øjeblikket 16 overfarter om dagen fra Tanger til Tarifa.

Der er 2 rederier, der forbinder Tanger og Tarifa: FRS Iberia og Inter Shipping.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af FRS Iberia, Inter Shipping.

Under din overfart mellem Tanger og Tarifa tilbagelægger du 32 km.

For at tage med båd fra Tanger til Tarifa, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 2089 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1104 kr..

Den første færge afgår fra Tanger kl. 06:00 til Tarifa.

Den sidste færge til Tarifa afgår normalt fra Tanger kl. 15:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt