Anbefalet rute
Termini Imerese
Rejs direkte til Civitavecchia med tog, færge
Civitavecchia
Se priser
Alternative ruter
Termini Imerese
Rejs med bus, tog, samkørsel til Palermo
Palermo
Rejs med færge til Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser
Termini Imerese
Rejs med tog, samkørsel, bus til Rom
Rom
Rejs med samkørsel, tog, bus til Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Termini Imerese til Civitavecchia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Termini Imerese til Civitavecchia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Termini Imerese til Civitavecchia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Termini Imerese til Civitavecchia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Termini Imerese til Civitavecchia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som SNAV eller Grandi Navi Veloci, så du kan finde det Termini Imerese Civitavecchia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Grandi Navi Veloci tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Termini Imerese til Civitavecchia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Termini Imerese - Civitavecchia

Afgangshavn
Termini Imerese
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Civitavecchia
Italien
Latium
Afstand
485 km
Færgeselskaber
SNAV, Grandi Navi Veloci
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
13 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Termini Imerese Civitavecchia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Termini Imerese til Civitavecchia, kan du finde billetter fra 306 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2022 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Termini Imerese til Civitavecchia, er 776 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Termini Imerese til Civitavecchia er 13 timer 20 minutter. De langsomste færger vil være 14 timer 15 minutter om at nå Civitavecchia, mens de hurtigste både vil ankomme til Civitavecchia på 12 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Termini Imerese kl. 01:30. Den sidste båd til Civitavecchia afgår fra havnen i Termini Imerese kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Termini Imerese til Civitavecchia færgeoverfart
776 kr.
Prisinterval på færger Termini Imerese Civitavecchia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
306 kr. - 2022 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Termini Imerese Civitavecchia
13 timer 20 minutter
Afgangstid for første færge til Civitavecchia
01:30
Tidspunkt for sidste færge til Civitavecchia
23:59
Ankomsttid for første færge til Civitavecchia
12:45
Ankomsttid for sidste færge til Civitavecchia
16:15

Hvilke selskaber opererer færger mellem Termini Imerese og Civitavecchia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Termini Imerese og Civitavecchia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Grandi Navi Veloci, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Grandi Navi Veloci Termini Imerese Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Termini Imerese-Civitavecchia priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Termini Imerese og Civitavecchia. Grandi Navi Veloci opererer 1 overfarter om ugen til Civitavecchia fra Termini Imerese, og rejsetiden er 13 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
13 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Termini Imerese? Hvor ankommer bådene i Civitavecchia?

Afgangshavn i Termini Imerese

Grandi Navi Veloci færger afgår til Civitavecchia fra følgende havne i Termini Imerese:

Termini Imerese
Kort

Ankomsthavn i Civitavecchia

Grandi Navi Veloci skibe ankommer til Civitavecchia fra følgende havne:

Civitavecchia
Kort
Andre alternative overfarter mellem Termini Imerese og Civitavecchia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Termini Imerese til Civitavecchia, tager det mindst 13 timer 50 minutter at tilbagelægge de 485 km fra Termini Imerese til Civitavecchia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Termini Imerese og Civitavecchia om vinteren) og af færgeselskabet (Grandi Navi Veloci). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Termini Imerese til Civitavecchia.

Der er 1 rederier, der forbinder Termini Imerese og Civitavecchia: Grandi Navi Veloci.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af SNAV, Grandi Navi Veloci.

For at tage med båd fra Termini Imerese til Civitavecchia, kan du finde priser fra 306 kr. for den laveste, til 2022 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 776 kr..

Den første færge afgår fra Termini Imerese kl. 01:30 til Civitavecchia.

Den sidste færge til Civitavecchia afgår normalt fra Termini Imerese kl. 23:59.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt