Termoli
Rejs direkte til San Domino med færge
San Domino
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Termoli til San Domino?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Termoli til San Domino? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Termoli til San Domino er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Termoli til San Domino, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Termoli til San Domino.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici, så du kan finde det Termoli San Domino færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Termoli til San Domino, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Termoli - San Domino

Afgangshavn
Termoli
Italien
Molise
Ankomsthavn
San Domino
Italien
Apulien
Afstand
42 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Termoli San Domino: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Termoli til San Domino, kan du finde billetter fra 209 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 254 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Termoli til San Domino, er 231 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Termoli til San Domino er 1 timer. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå San Domino, mens de hurtigste både vil ankomme til San Domino på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Termoli kl. 08:40. Den sidste båd til San Domino afgår fra havnen i Termoli kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Termoli til San Domino færgeoverfart
231 kr.
Prisinterval på færger Termoli San Domino (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
209 kr. - 254 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Termoli San Domino
1 timer
Afgangstid for første færge til San Domino
08:40
Tidspunkt for sidste færge til San Domino
17:30
Ankomsttid for første færge til San Domino
09:40
Ankomsttid for sidste færge til San Domino
18:30

Hvorfor tage færgen fra Termoli til San Domino?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Termoli til San Domino være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til San Domino. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Termoli til San Domino er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Termoli San Domino-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til San Domino eller et andet sted hen på, hvis man vil til San Domino. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Termoli-San Domino-overfarten med Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Termoli til San Domino som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Termoli, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Termoli til San Domino i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Termoli og San Domino?

Hvis du ønsker at rejse mellem Termoli og San Domino med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Termoli-San Domino priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Termoli og San Domino. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 3 overfarter om dagen til San Domino fra Termoli, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 minutter
3 overfarter om dagen
MS&G Termoli San Domino
MS&G
Færgeselskabet MS&G driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Termoli og San Domino. På Vivanoda kan du sammenligne Termoli-San Domino priser og bestille en MS&G billet mellem Termoli og San Domino. Flere oplysninger om MS&G
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Færgeselskabet Gruppo Armatori Garganici driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Termoli og San Domino. På Vivanoda kan du sammenligne Termoli-San Domino priser og bestille en Gruppo Armatori Garganici billet mellem Termoli og San Domino. Flere oplysninger om Gruppo Armatori Garganici

Hvor afgår færgerne i Termoli? Hvor ankommer bådene i San Domino?

Afgangshavn i Termoli

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici færger afgår til San Domino fra følgende havne i Termoli:

Termoli
Kort

Ankomsthavn i San Domino

Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til San Domino fra følgende havne:

Parco Nazionale del Gargano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Termoli til San Domino, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 42 km fra Termoli til San Domino.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Termoli og San Domino om vinteren) og af færgeselskabet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G og Gruppo Armatori Garganici). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Termoli til San Domino.

Der er 3 rederier, der forbinder Termoli og San Domino: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G og Gruppo Armatori Garganici.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Termoli San Domino booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Termoli og San Domino tilbagelægger du 42 km.

For at tage med båd fra Termoli til San Domino, kan du finde priser fra 209 kr. for den laveste, til 254 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 231 kr..

Den første færge afgår fra Termoli kl. 08:40 til San Domino.

Den sidste færge til San Domino afgår normalt fra Termoli kl. 17:30.

Oplev en færgeoverfart fra Termoli til San Domino

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Termoli og San Domino ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Termoli til du går fra borde i San Domino. Du kan også finde praktiske oplysninger om Termoli og San Domino.

Ombordstigning i Termoli

Før din Termoli San Domino færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Termoli / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Termoli. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Termoli - San Domino / I Termoli skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-billetkontoret i Termoli-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til San Domino / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Termoli, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Termoli til San Domino

Om bord på Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

San Domino er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i San Domino:

  • Færgen sejler ind i San Domino Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i San Domino Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til San Domino Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Termoli til San Domino i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til San Domino.
  • Forlad skibet, og San Domino er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i San Domino. Endelig forlader du havnen, og San Domino venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt