Anbefalet rute
Thessaloniki
Rejs direkte til Alonnisos med færge
Alonnisos
Se priser
Alternative ruter
Thessaloniki
Rejs med færge til Skopelos
Skopelos
Rejs med færge til Alonnisos
Alonnisos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Thessaloniki til Alonnisos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Thessaloniki til Alonnisos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Thessaloniki til Alonnisos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Thessaloniki til Alonnisos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Thessaloniki til Alonnisos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins eller Magic Sea Ferries, så du kan finde det Thessaloniki Alonnisos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Thessaloniki til Alonnisos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Thessaloniki - Alonnisos

Afgangshavn
Thessaloniki
Grækenland
Central Makedonien
Ankomsthavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
177 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Thessaloniki til Alonnisos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Thessaloniki til Alonnisos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alonnisos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Thessaloniki til Alonnisos er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Thessaloniki til Alonnisos, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Thessaloniki og Alonnisos med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Thessaloniki, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Alonnisos flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Thessaloniki og Alonnisos vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Thessaloniki kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Hellenic Seaways eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Alonnisos fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Thessaloniki og Alonnisos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Thessaloniki og Alonnisos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Thessaloniki Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Thessaloniki-Alonnisos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Thessaloniki og Alonnisos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Thessaloniki Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Thessaloniki-Alonnisos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Thessaloniki og Alonnisos. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Thessaloniki? Hvor ankommer bådene i Alonnisos?

Afgangshavn i Thessaloniki

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Alonnisos fra følgende havne i Thessaloniki:

Thessaloniki
Kort

Ankomsthavn i Alonnisos

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Alonnisos fra følgende havne:

Alonissos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Thessaloniki og Alonnisos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Thessaloniki og Alonnisos: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Under din overfart mellem Thessaloniki og Alonnisos tilbagelægger du 177 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt