Anbefalet rute
Thessaloniki
Rejs direkte til Lemnos med færge
Lemnos
Se priser
Alternative ruter
Thessaloniki
Rejs med fly, færge til Mytilene
Mytilene
Rejs med færge til Lemnos
Lemnos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Thessaloniki til Lemnos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Thessaloniki til Lemnos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Thessaloniki til Lemnos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Thessaloniki til Lemnos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Thessaloniki til Lemnos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Thessaloniki Lemnos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Thessaloniki til Lemnos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Thessaloniki - Lemnos

Afgangshavn
Thessaloniki
Grækenland
Central Makedonien
Ankomsthavn
Lemnos
Grækenland
Afstand
203 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Thessaloniki Lemnos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Thessaloniki til Lemnos, kan du finde billetter fra 172 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1433 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Thessaloniki til Lemnos, er 515 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Thessaloniki til Lemnos er 6 timer 23 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer 10 minutter om at nå Lemnos, mens de hurtigste både vil ankomme til Lemnos på 4 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Thessaloniki kl. 07:00. Den sidste båd til Lemnos afgår fra havnen i Thessaloniki kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Thessaloniki til Lemnos færgeoverfart
515 kr.
Prisinterval på færger Thessaloniki Lemnos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
172 kr. - 1433 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Thessaloniki Lemnos
6 timer 23 minutter
Afgangstid for første færge til Lemnos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Lemnos
21:00
Ankomsttid for første færge til Lemnos
00:10
Ankomsttid for sidste færge til Lemnos
23:15

Hvorfor tage færgen fra Thessaloniki til Lemnos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Thessaloniki til Lemnos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lemnos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Thessaloniki til Lemnos er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Hellenic Seaways eller Sea Jets-færge vil du nyde en jævn start fra Thessaloniki og sejle med mindre end 40 km/t til Lemnos. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Lemnos, for oplevelsen er så behagelig!
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Thessaloniki til Lemnos står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Thessaloniki til Lemnos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Thessaloniki til Lemnos meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Thessaloniki-Lemnos-overfarten med Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Thessaloniki og Lemnos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Thessaloniki og Lemnos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Thessaloniki Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Thessaloniki-Lemnos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Thessaloniki og Lemnos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Thessaloniki Lemnos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Thessaloniki-Lemnos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Thessaloniki og Lemnos. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Thessaloniki? Hvor ankommer bådene i Lemnos?

Afgangshavn i Thessaloniki

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Lemnos fra følgende havne i Thessaloniki:

Thessaloniki
Kort

Ankomsthavn i Lemnos

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Lemnos fra følgende havne:

Limnos (Myrina)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Thessaloniki og Lemnos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Thessaloniki og Lemnos: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets.

Under din overfart mellem Thessaloniki og Lemnos tilbagelægger du 203 km.

For at tage med båd fra Thessaloniki til Lemnos, kan du finde priser fra 172 kr. for den laveste, til 1433 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 515 kr..

Den første færge afgår fra Thessaloniki kl. 07:00 til Lemnos.

Den sidste færge til Lemnos afgår normalt fra Thessaloniki kl. 21:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt