Tilos
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tilos til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tilos til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tilos til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tilos til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tilos til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries, så du kan finde det Tilos Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tilos til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tilos - Chalki

Afgangshavn
Tilos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
31 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Tilos Chalki: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Tilos til Chalki, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 597 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Tilos til Chalki, er 358 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Tilos til Chalki er 40 minutter. De langsomste færger vil være 40 minutter om at nå Chalki, mens de hurtigste både vil ankomme til Chalki på 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Tilos kl. 13:25. Den sidste båd til Chalki afgår fra havnen i Tilos kl. 17:50.

Gennemsnitspris for Tilos til Chalki færgeoverfart
358 kr.
Prisinterval på færger Tilos Chalki (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 597 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Tilos Chalki
40 minutter
Afgangstid for første færge til Chalki
13:25
Tidspunkt for sidste færge til Chalki
17:50
Ankomsttid for første færge til Chalki
14:05
Ankomsttid for sidste færge til Chalki
18:30

Hvorfor tage færgen fra Tilos til Chalki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tilos til Chalki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Chalki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tilos til Chalki er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Tilos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Chalki og føler dig helt zen og energisk.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Tilos Chalki-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Tilos til Chalki med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Chalki for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tilos og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tilos og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Tilos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Tilos-Chalki priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Tilos og Chalki. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Chalki fra Tilos, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
40 minutter
2 overfarter om ugen
Alko Ferries Tilos Chalki
Alko Ferries
Færgeselskabet Alko Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Tilos og Chalki. På Vivanoda kan du sammenligne Tilos-Chalki priser og bestille en Alko Ferries billet mellem Tilos og Chalki. Flere oplysninger om Alko Ferries

Hvor afgår færgerne i Tilos? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Tilos

Dodekanisos Seaways eller Alko Ferries færger afgår til Chalki fra følgende havne i Tilos:

Tilos
Kort

Ankomsthavn i Chalki

Alko Ferries eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Tilos til Chalki, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 31 km fra Tilos til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Tilos og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Alko Ferries). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Tilos til Chalki.

Der er 2 rederier, der forbinder Tilos og Chalki: Dodekanisos Seaways og Alko Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Under din overfart mellem Tilos og Chalki tilbagelægger du 31 km.

For at tage med båd fra Tilos til Chalki, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 597 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 358 kr..

Den første færge afgår fra Tilos kl. 13:25 til Chalki.

Den sidste færge til Chalki afgår normalt fra Tilos kl. 17:50.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt