Tinos
Rejs direkte til Kythnos med færge
Kythnos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tinos til Kythnos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tinos til Kythnos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tinos til Kythnos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tinos til Kythnos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tinos til Kythnos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Tinos Kythnos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tinos til Kythnos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tinos - Kythnos

Afgangshavn
Tinos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Kythnos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
69 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Tinos til Kythnos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tinos til Kythnos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kythnos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tinos til Kythnos er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Tinos Kythnos-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Kythnos. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Hellenic Seaways eller Sea Jets.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Hellenic Seaways eller Sea Jets står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Tinos, til det forlader Kythnos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Tinos og Kythnos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Tinos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Kythnos flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Tinos og Kythnos vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tinos og Kythnos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tinos og Kythnos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Tinos Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Kythnos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Tinos og Kythnos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Tinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Kythnos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Tinos og Kythnos. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Tinos? Hvor ankommer bådene i Kythnos?

Afgangshavn i Tinos

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Kythnos fra følgende havne i Tinos:

Tinos
Kort

Ankomsthavn i Kythnos

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Kythnos fra følgende havne:

Kythnos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Tinos og Kythnos: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets.

Under din overfart mellem Tinos og Kythnos tilbagelægger du 69 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt