Anbefalet rute
Tinos
Rejs direkte til Mytilene med færge
Mytilene
Se priser
Alternative ruter
Tinos
Rejs med færge til Syros
Syros
Rejs med færge til Mytilene
Mytilene
Se priser
Tinos
Rejs med færge til Mykonos
Mykonos
Rejs med færge til Mytilene
Mytilene
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tinos til Mytilene?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tinos til Mytilene? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tinos til Mytilene er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tinos til Mytilene, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tinos til Mytilene.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries, så du kan finde det Tinos Mytilene færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tinos til Mytilene, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tinos - Mytilene

Afgangshavn
Tinos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Mytilene
Grækenland
Nordlige Øer
Afstand
213 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tinos og Mytilene?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tinos og Mytilene med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Tinos Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Mytilene priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Tinos og Mytilene. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Tinos? Hvor ankommer bådene i Mytilene?

Afgangshavn i Tinos

Hellenic Seaways færger afgår til Mytilene fra følgende havne i Tinos:

Tinos
Kort

Ankomsthavn i Mytilene

Hellenic Seaways skibe ankommer til Mytilene fra følgende havne:

Mytilene
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Tinos og Mytilene: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt