Trapani
Rejs direkte til Pantelleria med færge
Pantelleria
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Trapani til Pantelleria?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Trapani til Pantelleria? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Trapani til Pantelleria er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Trapani til Pantelleria, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Trapani til Pantelleria.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Trapani Pantelleria færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Trapani til Pantelleria, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Trapani - Pantelleria

Afgangshavn
Trapani
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Pantelleria
Italien
Sicilien
Afstand
142 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Trapani Pantelleria: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Trapani til Pantelleria, kan du finde billetter fra 276 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1679 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Trapani til Pantelleria, er 657 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Trapani til Pantelleria er 5 timer 1 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Pantelleria, mens de hurtigste både vil ankomme til Pantelleria på 2 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Trapani kl. 13:30. Den sidste båd til Pantelleria afgår fra havnen i Trapani kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Trapani til Pantelleria færgeoverfart
657 kr.
Prisinterval på færger Trapani Pantelleria (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
276 kr. - 1679 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Trapani Pantelleria
5 timer 1 minutter
Afgangstid for første færge til Pantelleria
13:30
Tidspunkt for sidste færge til Pantelleria
23:00
Ankomsttid for første færge til Pantelleria
06:30
Ankomsttid for sidste færge til Pantelleria
20:00

Hvorfor tage færgen fra Trapani til Pantelleria?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Trapani til Pantelleria være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Pantelleria. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Trapani til Pantelleria er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Trapani-Pantelleria kan du gå ud på Liberty Lines eller Siremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Pantelleria fuld af energi.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Om bord på en Liberty Lines eller Siremar-færge vil du nyde en jævn start fra Trapani og sejle med mindre end 40 km/t til Pantelleria. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Pantelleria så hurtigt!
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Pantelleria eller et andet sted hen på, hvis man vil til Pantelleria. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Tværtimod har du på ruten Trapani-Pantelleria om bord på færgen fra Liberty Lines eller Siremar masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Trapani og Pantelleria?

Hvis du ønsker at rejse mellem Trapani og Pantelleria med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Trapani-Pantelleria priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Trapani og Pantelleria. Liberty Lines opererer 6 overfarter om ugen til Pantelleria fra Trapani, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
2 timer 10 minutter
6 overfarter om ugen
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Trapani-Pantelleria priser og bestille en Siremar billet mellem Trapani og Pantelleria. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Trapani? Hvor ankommer bådene i Pantelleria?

Afgangshavn i Trapani

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Pantelleria fra følgende havne i Trapani:

Trapani
Kort

Ankomsthavn i Pantelleria

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Pantelleria fra følgende havne:

Pantelleria
Kort
Pantelleria
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Trapani til Pantelleria, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 142 km fra Trapani til Pantelleria.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Trapani og Pantelleria om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 6 overfarter om ugen fra Trapani til Pantelleria.

Der er 2 rederier, der forbinder Trapani og Pantelleria: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Trapani og Pantelleria tilbagelægger du 142 km.

For at tage med båd fra Trapani til Pantelleria, kan du finde priser fra 276 kr. for den laveste, til 1679 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 657 kr..

Den første færge afgår fra Trapani kl. 13:30 til Pantelleria.

Den sidste færge til Pantelleria afgår normalt fra Trapani kl. 23:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt