Anbefalet rute
Trapani
Rejs direkte til Toulon med færge
Toulon
Se priser
Alternative ruter
Trapani
Rejs med færge til Nice
Nice
Rejs med tog, bus, samkørsel til Toulon
Toulon
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Trapani til Toulon?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Trapani til Toulon? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Trapani til Toulon er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Trapani til Toulon, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Trapani til Toulon.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries, så du kan finde det Trapani Toulon færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Trapani til Toulon, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Trapani - Toulon

Afgangshavn
Trapani
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Toulon
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
794 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
19 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Trapani og Toulon?

Hvis du ønsker at rejse mellem Trapani og Toulon med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Ferries Trapani Toulon
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Trapani-Toulon priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Trapani og Toulon. Corsica Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Toulon fra Trapani, og rejsetiden er 19 timer. Flere oplysninger om Corsica Ferries
19 timer
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Trapani? Hvor ankommer bådene i Toulon?

Afgangshavn i Trapani

Corsica Ferries færger afgår til Toulon fra følgende havne i Trapani:

Trapani
Kort

Ankomsthavn i Toulon

Corsica Ferries skibe ankommer til Toulon fra følgende havne:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Kort
Andre alternative overfarter mellem Trapani og Toulon
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Trapani til Toulon, tager det mindst 19 timer at tilbagelægge de 794 km fra Trapani til Toulon.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Trapani og Toulon om vinteren) og af færgeselskabet (Corsica Ferries). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Trapani til Toulon.

Der er 1 rederier, der forbinder Trapani og Toulon: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Ferries.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt