Anbefalet rute
Trelleborg
Rejs direkte til Sassnitz med færge
Sassnitz
Se priser
Alternative ruter
Trelleborg
Rejs med færge til Rostock
Rostock
Rejs med tog, samkørsel til Sassnitz
Sassnitz
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Trelleborg til Sassnitz?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Trelleborg til Sassnitz? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Trelleborg til Sassnitz er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Trelleborg til Sassnitz, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Trelleborg til Sassnitz.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, Stena Line eller TT-Line, så du kan finde det Trelleborg Sassnitz færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line eller Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Trelleborg til Sassnitz, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Trelleborg - Sassnitz

Afgangshavn
Trelleborg
Sverige
Ankomsthavn
Sassnitz
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Afstand
100 km
Færgeselskaber
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Trelleborg til Sassnitz?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Trelleborg til Sassnitz være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sassnitz. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Trelleborg til Sassnitz er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Trelleborg på en Stena Line eller Scandlines-færge, der tilbagelægger de 100 km til Sassnitz med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Sassnitz så hurtigt!
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Trelleborg Sassnitz-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Stena Line eller Scandlines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Sassnitz helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Trelleborg Sassnitz-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Stena Line eller Scandlines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Trelleborg og Sassnitz?

Hvis du ønsker at rejse mellem Trelleborg og Sassnitz med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line eller Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Trelleborg-Sassnitz priser og bestille en Stena Line billet mellem Trelleborg og Sassnitz. Stena Line opererer 14 overfarter om ugen til Sassnitz fra Trelleborg, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
4 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Trelleborg-Sassnitz priser og bestille en Scandlines billet mellem Trelleborg og Sassnitz. Flere oplysninger om Scandlines

Hvor afgår færgerne i Trelleborg? Hvor ankommer bådene i Sassnitz?

Afgangshavn i Trelleborg

Stena Line eller Scandlines færger afgår til Sassnitz fra følgende havne i Trelleborg:

Trelleborg
Kort

Ankomsthavn i Sassnitz

Scandlines eller Stena Line skibe ankommer til Sassnitz fra følgende havne:

Sassnitz
Kort
Andre alternative overfarter mellem Trelleborg og Sassnitz
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Trelleborg til Sassnitz, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 100 km fra Trelleborg til Sassnitz.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Trelleborg og Sassnitz om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line og Scandlines). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Trelleborg til Sassnitz.

Der er 2 rederier, der forbinder Trelleborg og Sassnitz: Stena Line og Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Under din overfart mellem Trelleborg og Sassnitz tilbagelægger du 100 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt