Trieste
Rejs direkte til Porec med færge, bus, samkørsel
Porec
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Trieste til Porec?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Trieste til Porec? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Trieste til Porec er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Trieste til Porec, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Trieste til Porec.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Trieste Lines, så du kan finde det Trieste Porec færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Trieste Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Trieste til Porec, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Trieste - Porec

Afgangshavn
Trieste
Italien
Friuli-Venezia Giulia
Ankomsthavn
Porec
Kroatien
Istrien
Afstand
49 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Trieste Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Trieste Porec: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Trieste til Porec, kan du finde billetter fra 82 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 82 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Trieste til Porec, er 82 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Trieste til Porec er 1 timer 36 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 45 minutter om at nå Porec, mens de hurtigste både vil ankomme til Porec på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Trieste kl. 08:30. Den sidste båd til Porec afgår fra havnen i Trieste kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Trieste til Porec færgeoverfart
82 kr.
Prisinterval på færger Trieste Porec (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
82 kr. - 82 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Trieste Porec
1 timer 36 minutter
Afgangstid for første færge til Porec
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Porec
17:30
Ankomsttid for første færge til Porec
09:40
Ankomsttid for sidste færge til Porec
19:15

Hvorfor tage færgen fra Trieste til Porec?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Trieste til Porec være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Porec. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Trieste til Porec er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Trieste Porec-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Trieste Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Trieste til Porec på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Trieste-Porec-overfarten med Trieste Lines eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Trieste til Porec kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Porec. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Liberty Lines eller Trieste Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Trieste og Porec?

Hvis du ønsker at rejse mellem Trieste og Porec med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Trieste Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Trieste Porec
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Trieste-Porec priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Trieste og Porec. Liberty Lines opererer 4 overfarter om ugen til Porec fra Trieste, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer 10 minutter
4 overfarter om ugen
Trieste Lines Trieste Porec
Trieste Lines
Trieste Lines blev grundlagt i 2015 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem Italien og Kroatien. På Vivanoda kan du sammenligne Trieste-Porec priser og bestille en Trieste Lines billet mellem Trieste og Porec. Flere oplysninger om Trieste Lines

Hvor afgår færgerne i Trieste? Hvor ankommer bådene i Porec?

Afgangshavn i Trieste

Liberty Lines eller Trieste Lines færger afgår til Porec fra følgende havne i Trieste:

Trieste
Kort

Ankomsthavn i Porec

Trieste Lines eller Liberty Lines skibe ankommer til Porec fra følgende havne:

Porec
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Trieste til Porec, tager det mindst 1 timer 10 minutter at tilbagelægge de 49 km fra Trieste til Porec.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Trieste og Porec om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Trieste Lines). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Trieste til Porec.

Der er 2 rederier, der forbinder Trieste og Porec: Liberty Lines og Trieste Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Trieste Lines.

Under din overfart mellem Trieste og Porec tilbagelægger du 49 km.

For at tage med båd fra Trieste til Porec, kan du finde priser fra 82 kr. for den laveste, til 82 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 82 kr..

Den første færge afgår fra Trieste kl. 08:30 til Porec.

Den sidste færge til Porec afgår normalt fra Trieste kl. 17:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt