Trieste
Rejs direkte til Rovinj med færge, bus, samkørsel
Rovinj
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Trieste til Rovinj?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Trieste til Rovinj? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Trieste til Rovinj er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Trieste til Rovinj, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Trieste til Rovinj.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Trieste Lines, så du kan finde det Trieste Rovinj færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Trieste Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Trieste til Rovinj, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Trieste - Rovinj

Afgangshavn
Trieste
Italien
Friuli-Venezia Giulia
Ankomsthavn
Rovinj
Kroatien
Istrien
Afstand
64 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Trieste Lines
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Trieste Rovinj: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Trieste til Rovinj, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 104 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Trieste til Rovinj, er 104 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Trieste til Rovinj er 2 timer 1 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 30 minutter om at nå Rovinj, mens de hurtigste både vil ankomme til Rovinj på 1 timer 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Trieste kl. 08:00. Den sidste båd til Rovinj afgår fra havnen i Trieste kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Trieste til Rovinj færgeoverfart
104 kr.
Prisinterval på færger Trieste Rovinj (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 104 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Trieste Rovinj
2 timer 1 minutter
Afgangstid for første færge til Rovinj
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Rovinj
17:00
Ankomsttid for første færge til Rovinj
10:00
Ankomsttid for sidste færge til Rovinj
18:40

Hvorfor tage færgen fra Trieste til Rovinj?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Trieste til Rovinj være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rovinj. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Trieste til Rovinj er en ideel måde at rejse på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Trieste-Rovinj i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Rovinj.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Trieste til Rovinj meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Trieste-Rovinj-overfarten med Trieste Lines eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Trieste til Rovinj, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Trieste og Rovinj?

Hvis du ønsker at rejse mellem Trieste og Rovinj med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Trieste Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Trieste Rovinj
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Trieste-Rovinj priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Trieste og Rovinj. Liberty Lines opererer 6 overfarter om ugen til Rovinj fra Trieste, og rejsetiden er 1 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer 40 minutter
6 overfarter om ugen
Trieste Lines Trieste Rovinj
Trieste Lines
Trieste Lines blev grundlagt i 2015 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem Italien og Kroatien. På Vivanoda kan du sammenligne Trieste-Rovinj priser og bestille en Trieste Lines billet mellem Trieste og Rovinj. Flere oplysninger om Trieste Lines

Hvor afgår færgerne i Trieste? Hvor ankommer bådene i Rovinj?

Afgangshavn i Trieste

Liberty Lines eller Trieste Lines færger afgår til Rovinj fra følgende havne i Trieste:

Trieste
Kort

Ankomsthavn i Rovinj

Trieste Lines eller Liberty Lines skibe ankommer til Rovinj fra følgende havne:

Rovinj
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Trieste til Rovinj, tager det mindst 1 timer 40 minutter at tilbagelægge de 64 km fra Trieste til Rovinj.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Trieste og Rovinj om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Trieste Lines). Der er i øjeblikket 6 overfarter om ugen fra Trieste til Rovinj.

Der er 2 rederier, der forbinder Trieste og Rovinj: Liberty Lines og Trieste Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Trieste Lines.

Under din overfart mellem Trieste og Rovinj tilbagelægger du 64 km.

For at tage med båd fra Trieste til Rovinj, kan du finde priser fra 104 kr. for den laveste, til 104 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 104 kr..

Den første færge afgår fra Trieste kl. 08:00 til Rovinj.

Den sidste færge til Rovinj afgår normalt fra Trieste kl. 17:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt