Anbefalet rute
Troon
Rejs direkte til Larne med færge
Larne
Se priser
Alternative ruter
Troon
Rejs med samkørsel, tog til Glasgow
Glasgow
Rejs med fly til Belfast
Belfast
Rejs med samkørsel, tog til Larne
Larne
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Troon til Larne?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Troon til Larne? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Troon til Larne er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Troon til Larne, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Troon til Larne.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som P&O Ferries, så du kan finde det Troon Larne færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra P&O Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Troon til Larne, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Troon - Larne

Afgangshavn
Troon
Det Forenede Kongerige
Skotland
Ankomsthavn
Larne
Det Forenede Kongerige
Nordirland
Afstand
105 km
Færgeselskaber
P&O Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Troon og Larne?

Hvis du ønsker at rejse mellem Troon og Larne med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder P&O Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

P&O Ferries Troon Larne
P&O Ferries
P&O Ferries er et engelsk selskab med base i Dover. Det er opført på Vivanoda, som er en sammenligningsmaskine, der giver dig mulighed for at finde en billig P&O Ferries Troon Larne-overfart. På Vivanoda kan du sammenligne Troon-Larne priser og bestille en P&O Ferries billet mellem Troon og Larne. Flere oplysninger om P&O Ferries

Hvor afgår færgerne i Troon? Hvor ankommer bådene i Larne?

Afgangshavn i Troon

P&O Ferries færger afgår til Larne fra følgende havne i Troon:

Troon
Kort

Ankomsthavn i Larne

P&O Ferries skibe ankommer til Larne fra følgende havne:

Larne Car Ferry Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Troon og Larne: P&O Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af P&O Ferries.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt