Anbefalet rute
Vaasa
Rejs direkte til Umeå med færge, fly
Umeå
Se priser
Alternative ruter
Vaasa
Rejs med bus til Pori
Pori
Rejs med fly til Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Se priser
Vaasa
Rejs med bus til Pori
Pori
Rejs med fly til Kramfors
Kramfors
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Vaasa til Umeå?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Vaasa til Umeå? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Vaasa til Umeå er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Vaasa til Umeå, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Vaasa til Umeå.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Wasaline eller Vaasanlaivat, så du kan finde det Vaasa Umeå færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Wasaline eller Vaasanlaivat tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Vaasa til Umeå, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Vaasa - Umeå

Afgangshavn
Vaasa
Finland
Ankomsthavn
Umeå
Sverige
Afstand
106 km
Færgeselskaber
Wasaline, Vaasanlaivat
Hyppighed af overfarter
11 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Vaasa Umeå: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Vaasa til Umeå, kan du finde billetter fra 298 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1097 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Vaasa til Umeå, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Vaasa til Umeå er 3 timer 44 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer om at nå Umeå, mens de hurtigste både vil ankomme til Umeå på 3 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Vaasa kl. 08:00. Den sidste båd til Umeå afgår fra havnen i Vaasa kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Vaasa til Umeå færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Vaasa Umeå (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
298 kr. - 1097 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Vaasa Umeå
3 timer 44 minutter
Afgangstid for første færge til Umeå
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Umeå
22:00
Ankomsttid for første færge til Umeå
00:45
Ankomsttid for sidste færge til Umeå
23:00

Hvorfor tage færgen fra Vaasa til Umeå?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Vaasa til Umeå være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Umeå. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Vaasa til Umeå er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Vaasa-Umeå kan du gå ud på Wasaline eller Vaasanlaivat-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Umeå fuld af energi.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Wasaline eller Vaasanlaivat-færge vil du nyde en jævn start fra Vaasa og sejle med mindre end 40 km/t til Umeå. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Umeå så hurtigt!
Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Vaasa til Umeå, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Vaasa og Umeå?

Hvis du ønsker at rejse mellem Vaasa og Umeå med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Wasaline eller Vaasanlaivat, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Wasaline Vaasa Umeå
Wasaline
Færgeselskabet Wasaline driver overfarter i Sverige og Finland og især søforbindelser mellem havnene i Vaasa og Umeå. På Vivanoda kan du sammenligne Vaasa-Umeå priser og bestille en Wasaline billet mellem Vaasa og Umeå. Wasaline opererer 11 overfarter om ugen til Umeå fra Vaasa, og rejsetiden er 4 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Wasaline
4 timer 30 minutter
11 overfarter om ugen
Vaasanlaivat Vaasa Umeå
Vaasanlaivat
Færgeselskabet Vaasanlaivat driver overfarter i Sverige og Finland og især søforbindelser mellem havnene i Vaasa og Umeå. På Vivanoda kan du sammenligne Vaasa-Umeå priser og bestille en Vaasanlaivat billet mellem Vaasa og Umeå. Flere oplysninger om Vaasanlaivat

Hvor afgår færgerne i Vaasa? Hvor ankommer bådene i Umeå?

Afgangshavn i Vaasa

Wasaline eller Vaasanlaivat færger afgår til Umeå fra følgende havne i Vaasa:

Vaasa
Kort

Ankomsthavn i Umeå

Vaasanlaivat eller Wasaline skibe ankommer til Umeå fra følgende havne:

Umea Holmsund
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Vaasa til Umeå, tager det mindst 4 timer 30 minutter at tilbagelægge de 106 km fra Vaasa til Umeå.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Vaasa og Umeå om vinteren) og af færgeselskabet (Wasaline og Vaasanlaivat). Der er i øjeblikket 11 overfarter om ugen fra Vaasa til Umeå.

Der er 2 rederier, der forbinder Vaasa og Umeå: Wasaline og Vaasanlaivat.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Wasaline, Vaasanlaivat.

Under din overfart mellem Vaasa og Umeå tilbagelægger du 106 km.

For at tage med båd fra Vaasa til Umeå, kan du finde priser fra 298 kr. for den laveste, til 1097 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Vaasa kl. 08:00 til Umeå.

Den sidste færge til Umeå afgår normalt fra Vaasa kl. 22:00.

Færge Vaasa til Umeå - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Vaasa til Umeå

Hvad kan man besøge og lave i Umeå?

Umeås vigtigste turistattraktioner omfatter Västerbottens Museum, Umeå Domkirke, Nydalasjön Strand og Norrlands Botaniske Have. Västerbottens Museum præsenterer regionens historie og kultur, mens Umeå Domkirke er et fint eksempel på neoklassisk arkitektur. Nydalasjön strand er et fantastisk sted at nyde den svenske sommer og svømme i søen. Norrlands botaniske have byder på et fint udvalg af lokale og eksotiske planter.

Umeå er også kendt for sit livlige natteliv og musikscene. Byen er vært for flere festivaler i løbet af året, herunder Umeå Jazz Festival i oktober og Umeå Open folkemusikfestival i februar.

Den offentlige transport i Umeå er praktisk og tilgængelig med busser, der kører i hele byen. Der er også taxaer til rådighed, og der er cykelstier for dem, der foretrækker at rejse på cykel. Umeås centrum er relativt kompakt, så det er nemt at komme rundt til fods.

Få mest muligt ud af dit ophold i Umeå for at opleve alt det, som denne svenske by har at byde på, fra kultur til natteliv og natur.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt