Anbefalet rute
Valencia
Rejs direkte til Mostaganem med færge
Mostaganem
Se priser
Alternative ruter
Valencia
Rejs med samkørsel, bus, tog til Alicante
Alicante
Rejs med færge til Mostaganem
Mostaganem
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Valencia til Mostaganem?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Valencia til Mostaganem? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Valencia til Mostaganem er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Valencia til Mostaganem, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Valencia til Mostaganem.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Algérie Ferries eller Baleària, så du kan finde det Valencia Mostaganem færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Algérie Ferries eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Valencia til Mostaganem, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Valencia - Mostaganem

Afgangshavn
Valencia
Spanien
Valencian Community
Ankomsthavn
Mostaganem
Algeriet
Afstand
395 km
Færgeselskaber
Algérie Ferries, Baleària
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
16 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Valencia Mostaganem: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Valencia til Mostaganem, kan du finde billetter fra 865 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 10423 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Valencia til Mostaganem, er 2731 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Valencia til Mostaganem er 14 timer 12 minutter. De langsomste færger vil være 15 timer 30 minutter om at nå Mostaganem, mens de hurtigste både vil ankomme til Mostaganem på 13 timer. Den første færge forlader havnen i Valencia kl. 18:30. Den sidste båd til Mostaganem afgår fra havnen i Valencia kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Valencia til Mostaganem færgeoverfart
2731 kr.
Prisinterval på færger Valencia Mostaganem (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
865 kr. - 10423 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Valencia Mostaganem
14 timer 12 minutter
Afgangstid for første færge til Mostaganem
18:30
Tidspunkt for sidste færge til Mostaganem
20:00
Ankomsttid for første færge til Mostaganem
08:00
Ankomsttid for sidste færge til Mostaganem
09:00

Hvorfor tage færgen fra Valencia til Mostaganem?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Valencia til Mostaganem være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mostaganem. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Valencia til Mostaganem er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Valencia Mostaganem-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Algérie Ferries eller Baleària-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Algérie Ferries eller Baleària står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Valencia, til det forlader Mostaganem. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Valencia-Mostaganem i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Mostaganem.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Valencia og Mostaganem?

Hvis du ønsker at rejse mellem Valencia og Mostaganem med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Algérie Ferries eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Algérie Ferries Valencia Mostaganem
Algérie Ferries
Algérie Ferries er en søfartsoperatør af passager- og godstransport, der forbinder Algeriet med Frankrig og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Mostaganem priser og bestille en Algérie Ferries billet mellem Valencia og Mostaganem. Flere oplysninger om Algérie Ferries
Baleària Valencia Mostaganem
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Mostaganem priser og bestille en Baleària billet mellem Valencia og Mostaganem. Baleària opererer 4 overfarter om ugen til Mostaganem fra Valencia, og rejsetiden er 16 timer. Flere oplysninger om Baleària
16 timer
4 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Valencia? Hvor ankommer bådene i Mostaganem?

Afgangshavn i Valencia

Algérie Ferries eller Baleària færger afgår til Mostaganem fra følgende havne i Valencia:

Valencia
Kort

Ankomsthavn i Mostaganem

Baleària eller Algérie Ferries skibe ankommer til Mostaganem fra følgende havne:

Mostaganem
Kort
Andre alternative overfarter mellem Valencia og Mostaganem
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Valencia til Mostaganem, tager det mindst 16 timer at tilbagelægge de 395 km fra Valencia til Mostaganem.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Valencia og Mostaganem om vinteren) og af færgeselskabet (Algérie Ferries og Baleària). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Valencia til Mostaganem.

Der er 2 rederier, der forbinder Valencia og Mostaganem: Algérie Ferries og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Algérie Ferries, Baleària.

Under din overfart mellem Valencia og Mostaganem tilbagelægger du 395 km.

For at tage med båd fra Valencia til Mostaganem, kan du finde priser fra 865 kr. for den laveste, til 10423 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 2731 kr..

Den første færge afgår fra Valencia kl. 18:30 til Mostaganem.

Den sidste færge til Mostaganem afgår normalt fra Valencia kl. 20:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt