Valencia
Rejs direkte til Palma (Mallorca) med færge, fly
Palma (Mallorca)
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Valencia til Palma (Mallorca)?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Valencia til Palma (Mallorca)? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Valencia til Palma (Mallorca) er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Valencia til Palma (Mallorca), og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Valencia til Palma (Mallorca).

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, så du kan finde det Valencia Palma (Mallorca) færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Valencia til Palma (Mallorca), skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Valencia - Palma (Mallorca)

Afgangshavn
Valencia
Spanien
Valencian Community
Ankomsthavn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerne
Afstand
260 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
7 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Valencia Palma (Mallorca): Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Valencia til Palma (Mallorca), kan du finde billetter fra 187 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1380 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Valencia til Palma (Mallorca), er 657 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Valencia til Palma (Mallorca) er 7 timer 44 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer 44 minutter om at nå Palma (Mallorca), mens de hurtigste både vil ankomme til Palma (Mallorca) på 6 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Valencia kl. 21:01. Den sidste båd til Palma (Mallorca) afgår fra havnen i Valencia kl. 22:46.

Gennemsnitspris for Valencia til Palma (Mallorca) færgeoverfart
657 kr.
Prisinterval på færger Valencia Palma (Mallorca) (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
187 kr. - 1380 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Valencia Palma (Mallorca)
7 timer 44 minutter
Afgangstid for første færge til Palma (Mallorca)
21:01
Tidspunkt for sidste færge til Palma (Mallorca)
22:46
Ankomsttid for første færge til Palma (Mallorca)
05:00
Ankomsttid for sidste færge til Palma (Mallorca)
09:30

Hvorfor tage færgen fra Valencia til Palma (Mallorca)?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Valencia til Palma (Mallorca) være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Palma (Mallorca). Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Valencia til Palma (Mallorca) er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Valencia til Palma (Mallorca) som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Valencia, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Valencia og Palma (Mallorca) vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Valencia Palma (Mallorca)-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Valencia-Palma (Mallorca) kan du gå ud på Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Palma (Mallorca) fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Valencia og Palma (Mallorca)?

Hvis du ønsker at rejse mellem Valencia og Palma (Mallorca) med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària Valencia Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Palma (Mallorca) priser og bestille en Baleària billet mellem Valencia og Palma (Mallorca). Baleària opererer 3 overfarter om dagen til Palma (Mallorca) fra Valencia, og rejsetiden er 7 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Baleària
7 timer 50 minutter
3 overfarter om dagen
Acciona Trasmediterránea Valencia Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Palma (Mallorca) priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Valencia og Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea opererer 7 overfarter om ugen til Palma (Mallorca) fra Valencia, og rejsetiden er 7 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
7 timer 40 minutter
7 overfarter om ugen
Trasmed Valencia Palma (Mallorca)
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Valencia og Palma (Mallorca). På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Palma (Mallorca) priser og bestille en Trasmed billet mellem Valencia og Palma (Mallorca). Flere oplysninger om Trasmed
Grandi Navi Veloci Valencia Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Palma (Mallorca) priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Valencia og Palma (Mallorca). Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci

Hvor afgår færgerne i Valencia? Hvor ankommer bådene i Palma (Mallorca)?

Afgangshavn i Valencia

Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci færger afgår til Palma (Mallorca) fra følgende havne i Valencia:

Valencia
Kort

Ankomsthavn i Palma (Mallorca)

Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea eller Baleària skibe ankommer til Palma (Mallorca) fra følgende havne:

Palma de Mallorca
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Valencia til Palma (Mallorca), tager det mindst 7 timer 40 minutter at tilbagelægge de 260 km fra Valencia til Palma (Mallorca).

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Valencia og Palma (Mallorca) om vinteren) og af færgeselskabet (Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed og Grandi Navi Veloci). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Valencia til Palma (Mallorca).

Der er 4 rederier, der forbinder Valencia og Palma (Mallorca): Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed og Grandi Navi Veloci.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Valencia Palma (Mallorca) booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Valencia og Palma (Mallorca) tilbagelægger du 260 km.

For at tage med båd fra Valencia til Palma (Mallorca), kan du finde priser fra 187 kr. for den laveste, til 1380 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 657 kr..

Den første færge afgår fra Valencia kl. 21:01 til Palma (Mallorca).

Den sidste færge til Palma (Mallorca) afgår normalt fra Valencia kl. 22:46.

Oplev en færgeoverfart fra Valencia til Palma (Mallorca)

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Valencia og Palma (Mallorca) ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Valencia til du går fra borde i Palma (Mallorca). Du kan også finde praktiske oplysninger om Valencia og Palma (Mallorca).

Ombordstigning i Valencia

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Valencia Palma (Mallorca)-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Valencia havn / Du skal ankomme i havnen i Valencia i god tid. Tjek venligst dette med dit Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea eller Baleària-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Valencia - Palma (Mallorca) / I Valencia skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea eller Baleària-billetkontoret i Valencia-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Palma (Mallorca) / Fra færgeterminalen i Valencia vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Valencia og Palma (Mallorca)

På skibet fra Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed eller Grandi Navi Veloci har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Palma (Mallorca), udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Palma (Mallorca):

  • Færgen sejler ind i Palma (Mallorca) Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Palma (Mallorca) Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Palma (Mallorca) fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Palma (Mallorca) Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Palma (Mallorca) / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Palma (Mallorca) kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Palma (Mallorca) venter på dig!
Færge Valencia til Palma (Mallorca) - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Valencia til Palma (Mallorca)

Hvad kan man besøge og lave i Palma (Mallorca)?

For at komme rundt i Palma de Mallorca kan du leje en bil eller bruge offentlig transport, herunder busser og tog. Taxaer er også tilgængelige, selv om de kan være dyrere. Den bedste måde at udforske byen på er dog til fods, da det giver dig mulighed for at opdage alle de små skjulte gader og pladser.

Uden for byen skal du sørge for at besøge Mallorcas mange strande, herunder de berømte Cala Millor og Cala d'Or. De nærliggende Sierra de Tramuntana-bjerge er også et populært vandreområde med en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Palma de Mallorca er derfor et populært turistmål på grund af sine historiske seværdigheder, strande og smukke natur. Det anbefales, at du tager dig tid til at udforske byen til fods og nyde de mange seværdigheder og aktiviteter, der tilbydes i denne smukke by.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt