Ventotene
Rejs direkte til Ponza med færge
Ponza
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ventotene til Ponza?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ventotene til Ponza? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ventotene til Ponza er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ventotene til Ponza, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ventotene til Ponza.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som SNAV eller NLG - Navigazione Libera del Golfo, så du kan finde det Ventotene Ponza færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SNAV eller NLG - Navigazione Libera del Golfo tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ventotene til Ponza, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ventotene - Ponza

Afgangshavn
Ventotene
Italien
Pontiniske Øer
Ankomsthavn
Ponza
Italien
Pontiniske Øer
Afstand
41 km
Færgeselskaber
SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ventotene Ponza: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ventotene til Ponza, kan du finde billetter fra 179 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 201 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ventotene til Ponza, er 187 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ventotene til Ponza er 50 minutter. De langsomste færger vil være 50 minutter om at nå Ponza, mens de hurtigste både vil ankomme til Ponza på 50 minutter. Den første færge forlader havnen i Ventotene kl. 10:05. Den sidste båd til Ponza afgår fra havnen i Ventotene kl. 17:15.

Gennemsnitspris for Ventotene til Ponza færgeoverfart
187 kr.
Prisinterval på færger Ventotene Ponza (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
179 kr. - 201 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ventotene Ponza
50 minutter
Afgangstid for første færge til Ponza
10:05
Tidspunkt for sidste færge til Ponza
17:15
Ankomsttid for første færge til Ponza
10:55
Ankomsttid for sidste færge til Ponza
18:05

Hvorfor tage færgen fra Ventotene til Ponza?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ventotene til Ponza være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ponza. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ventotene til Ponza er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Ventotene Ponza-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra SNAV eller NLG - Navigazione Libera del Golfo er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Ponza uden stress og helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Ventotene til Ponza, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Ventotene til Ponza ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ventotene og Ponza?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ventotene og Ponza med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SNAV eller NLG - Navigazione Libera del Golfo, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SNAV Ventotene Ponza
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Ventotene-Ponza priser og bestille en SNAV billet mellem Ventotene og Ponza. SNAV opererer 5 overfarter om ugen til Ponza fra Ventotene, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om SNAV
50 minutter
5 overfarter om ugen
NLG - Navigazione Libera del Golfo Ventotene Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Ventotene-Ponza priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Ventotene og Ponza. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 1 overfarter om ugen til Ponza fra Ventotene, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Ventotene? Hvor ankommer bådene i Ponza?

Afgangshavn i Ventotene

SNAV eller NLG - Navigazione Libera del Golfo færger afgår til Ponza fra følgende havne i Ventotene:

Ventotene
Kort

Ankomsthavn i Ponza

NLG - Navigazione Libera del Golfo eller SNAV skibe ankommer til Ponza fra følgende havne:

Ponza
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ventotene til Ponza, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 41 km fra Ventotene til Ponza.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ventotene og Ponza om vinteren) og af færgeselskabet (SNAV og NLG - Navigazione Libera del Golfo). Der er i øjeblikket 6 overfarter om ugen fra Ventotene til Ponza.

Der er 2 rederier, der forbinder Ventotene og Ponza: SNAV og NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Under din overfart mellem Ventotene og Ponza tilbagelægger du 41 km.

For at tage med båd fra Ventotene til Ponza, kan du finde priser fra 179 kr. for den laveste, til 201 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 187 kr..

Den første færge afgår fra Ventotene kl. 10:05 til Ponza.

Den sidste færge til Ponza afgår normalt fra Ventotene kl. 17:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt