Vigo
Rejs direkte til Ons med færge
Ons
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Vigo til Ons?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Vigo til Ons? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Vigo til Ons er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Vigo til Ons, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Vigo til Ons.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Vigo Ons færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Vigo til Ons, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Vigo - Ons

Afgangshavn
Vigo
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Ons
Spanien
Galicien
Afstand
24 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Vigo til Ons?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Vigo til Ons være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ons. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Vigo til Ons er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Vigo Ons-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Vigo til Ons som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Vigo, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Ons flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Vigo og Ons vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Mar de Ons eller Naviera Nabia står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Vigo, til det forlader Ons. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Vigo og Ons?

Hvis du ønsker at rejse mellem Vigo og Ons med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Vigo Ons
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Vigo-Ons priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Vigo og Ons. Mar de Ons opererer 1 overfarter om ugen til Ons fra Vigo, og rejsetiden er 6 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Mar de Ons
6 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen
Naviera Nabia Vigo Ons
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Vigo og Ons. På Vivanoda kan du sammenligne Vigo-Ons priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Vigo og Ons. Flere oplysninger om Naviera Nabia

Hvor afgår færgerne i Vigo? Hvor ankommer bådene i Ons?

Afgangshavn i Vigo

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Ons fra følgende havne i Vigo:

Vigo
Kort

Ankomsthavn i Ons

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Ons fra følgende havne:

Ons Island
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Vigo til Ons, tager det mindst 6 timer 50 minutter at tilbagelægge de 24 km fra Vigo til Ons.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Vigo og Ons om vinteren) og af færgeselskabet (Mar de Ons og Naviera Nabia). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Vigo til Ons.

Der er 2 rederier, der forbinder Vigo og Ons: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Vigo og Ons tilbagelægger du 24 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt