Volos
Rejs direkte til Alonnisos med færge
Alonnisos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Volos til Alonnisos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Volos til Alonnisos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Volos til Alonnisos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Volos til Alonnisos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Volos til Alonnisos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Volos Alonnisos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Volos til Alonnisos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Volos - Alonnisos

Afgangshavn
Volos
Grækenland
Thessalien
Ankomsthavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
88 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Volos Alonnisos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Volos til Alonnisos, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1537 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Volos til Alonnisos, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Volos til Alonnisos er 4 timer 22 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer om at nå Alonnisos, mens de hurtigste både vil ankomme til Alonnisos på 3 timer. Den første færge forlader havnen i Volos kl. 07:30. Den sidste båd til Alonnisos afgår fra havnen i Volos kl. 14:00.

Gennemsnitspris for Volos til Alonnisos færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Volos Alonnisos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 1537 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Volos Alonnisos
4 timer 22 minutter
Afgangstid for første færge til Alonnisos
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Alonnisos
14:00
Ankomsttid for første færge til Alonnisos
11:45
Ankomsttid for sidste færge til Alonnisos
17:05

Hvorfor tage færgen fra Volos til Alonnisos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Volos til Alonnisos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alonnisos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Volos til Alonnisos er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Volos-Alonnisos kan du gå ud på Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Alonnisos fuld af energi.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Volos til Alonnisos kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Alonnisos. Det er dog værd at spørge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Alonnisos.
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Volos til Alonnisos står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Volos til Alonnisos. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Volos og Alonnisos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Volos og Alonnisos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Volos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Alonnisos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Volos og Alonnisos. Hellenic Seaways opererer 14 overfarter om ugen til Alonnisos fra Volos, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
3 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Volos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Alonnisos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Volos og Alonnisos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Volos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Alonnisos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Volos og Alonnisos. Anes Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Alonnisos fra Volos, og rejsetiden er 5 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
5 timer 30 minutter
4 overfarter om ugen
Aegean Flying Dolphins Volos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Volos og Alonnisos. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Alonnisos priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Volos og Alonnisos. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Volos? Hvor ankommer bådene i Alonnisos?

Afgangshavn i Volos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Alonnisos fra følgende havne i Volos:

Volos
Kort

Ankomsthavn i Alonnisos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Alonnisos fra følgende havne:

Alonissos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Volos til Alonnisos, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 88 km fra Volos til Alonnisos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Volos og Alonnisos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Volos til Alonnisos.

Der er 4 rederier, der forbinder Volos og Alonnisos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Volos Alonnisos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Volos og Alonnisos tilbagelægger du 88 km.

For at tage med båd fra Volos til Alonnisos, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 1537 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Volos kl. 07:30 til Alonnisos.

Den sidste færge til Alonnisos afgår normalt fra Volos kl. 14:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Volos til Alonnisos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Volos og Alonnisos ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Volos Alonnisos med Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Volos til landgang i Alonnisos. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Volos og Alonnisos.

Afgang fra Volos med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Volos Alonnisos-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Volos / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Volos. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Volos - Alonnisos / I færgeterminalen i Volos skal du kigge efter Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Alonnisos / I færgeterminalen i Volos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Volos til Alonnisos

Om bord på Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Alonnisos, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Alonnisos:

  • Alonnisos Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Alonnisos havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Volos til Alonnisos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Alonnisos.
  • Forlad skibet, og Alonnisos er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Alonnisos havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Alonnisos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt