Volos
Rejs direkte til Skopelos med færge
Skopelos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Volos til Skopelos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Volos til Skopelos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Volos til Skopelos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Volos til Skopelos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Volos til Skopelos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Volos Skopelos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Volos til Skopelos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Volos - Skopelos

Afgangshavn
Volos
Grækenland
Thessalien
Ankomsthavn
Skopelos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
73 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Volos Skopelos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Volos til Skopelos, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1492 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Volos til Skopelos, er 642 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Volos til Skopelos er 3 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 15 minutter om at nå Skopelos, mens de hurtigste både vil ankomme til Skopelos på 2 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Volos kl. 07:30. Den sidste båd til Skopelos afgår fra havnen i Volos kl. 14:00.

Gennemsnitspris for Volos til Skopelos færgeoverfart
642 kr.
Prisinterval på færger Volos Skopelos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 1492 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Volos Skopelos
3 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Skopelos
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Skopelos
14:00
Ankomsttid for første færge til Skopelos
11:05
Ankomsttid for sidste færge til Skopelos
16:35

Hvorfor tage færgen fra Volos til Skopelos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Volos til Skopelos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Skopelos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Volos til Skopelos er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Volos og Skopelos på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Volos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Skopelos flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Volos og Skopelos vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Volos til Skopelos på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Volos-Skopelos-overfarten med Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Volos Skopelos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Skopelos uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Volos og Skopelos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Volos og Skopelos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Volos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Skopelos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Volos og Skopelos. Hellenic Seaways opererer 14 overfarter om ugen til Skopelos fra Volos, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen
Sea Jets Volos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Skopelos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Volos og Skopelos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Volos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Skopelos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Volos og Skopelos. Anes Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Skopelos fra Volos, og rejsetiden er 4 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
4 timer 30 minutter
4 overfarter om ugen
Aegean Flying Dolphins Volos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Færgeselskabet Aegean Flying Dolphins driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Volos og Skopelos. På Vivanoda kan du sammenligne Volos-Skopelos priser og bestille en Aegean Flying Dolphins billet mellem Volos og Skopelos. Flere oplysninger om Aegean Flying Dolphins

Hvor afgår færgerne i Volos? Hvor ankommer bådene i Skopelos?

Afgangshavn i Volos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins færger afgår til Skopelos fra følgende havne i Volos:

Volos
Kort

Ankomsthavn i Skopelos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Skopelos fra følgende havne:

Skopelos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Volos til Skopelos, tager det mindst 2 timer 50 minutter at tilbagelægge de 73 km fra Volos til Skopelos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Volos og Skopelos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Volos til Skopelos.

Der er 4 rederier, der forbinder Volos og Skopelos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Volos Skopelos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Volos og Skopelos tilbagelægger du 73 km.

For at tage med båd fra Volos til Skopelos, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 1492 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 642 kr..

Den første færge afgår fra Volos kl. 07:30 til Skopelos.

Den sidste færge til Skopelos afgår normalt fra Volos kl. 14:00.

Oplev en færgeoverfart fra Volos til Skopelos

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Volos og Skopelos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Volos til udstigning i Skopelos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries og Aegean Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Volos og Skopelos.

Ombordstigning i Volos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Volos Skopelos til Volos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Volos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Volos inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Volos - Skopelos / Gå til Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Volos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Skopelos / Fra færgeterminalen i Volos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries eller Aegean Flying Dolphins-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Volos og Skopelos

På Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibene er der noget for enhver smag. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Skopelos er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Skopelos:

  • Anløb af Skopelos Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Skopelos Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Skopelos Harbour.
  • Forlad skibet, og Skopelos er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Skopelos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Skopelos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt