Vulcano
Rejs direkte til Santa Maria Salina med færge
Santa Maria Salina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Vulcano til Santa Maria Salina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Vulcano til Santa Maria Salina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Vulcano til Santa Maria Salina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Vulcano til Santa Maria Salina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Vulcano til Santa Maria Salina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Vulcano Santa Maria Salina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Vulcano til Santa Maria Salina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Vulcano - Santa Maria Salina

Afgangshavn
Vulcano
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Santa Maria Salina
Italien
Æoliske Øer
Afstand
18 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
11 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Vulcano Santa Maria Salina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Vulcano til Santa Maria Salina, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 515 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Vulcano til Santa Maria Salina, er 201 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Vulcano til Santa Maria Salina er 1 timer 15 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Santa Maria Salina, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Maria Salina på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Vulcano kl. 07:30. Den sidste båd til Santa Maria Salina afgår fra havnen i Vulcano kl. 16:10.

Gennemsnitspris for Vulcano til Santa Maria Salina færgeoverfart
201 kr.
Prisinterval på færger Vulcano Santa Maria Salina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 515 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Vulcano Santa Maria Salina
1 timer 15 minutter
Afgangstid for første færge til Santa Maria Salina
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Santa Maria Salina
16:10
Ankomsttid for første færge til Santa Maria Salina
08:15
Ankomsttid for sidste færge til Santa Maria Salina
18:10

Hvorfor tage færgen fra Vulcano til Santa Maria Salina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Vulcano til Santa Maria Salina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Santa Maria Salina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Vulcano til Santa Maria Salina er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Om bord på en Liberty Lines eller Siremar-færge vil du nyde en jævn start fra Vulcano og sejle med mindre end 40 km/t til Santa Maria Salina. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Santa Maria Salina, for oplevelsen er så behagelig!
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Vulcano-Santa Maria Salina i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Santa Maria Salina for at komme af båden.
Færger er ideelle for familier!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Vulcano og Santa Maria Salina med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Vulcano, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Santa Maria Salina flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Vulcano og Santa Maria Salina vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Vulcano og Santa Maria Salina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Vulcano og Santa Maria Salina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Vulcano Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Vulcano-Santa Maria Salina priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Vulcano og Santa Maria Salina. Liberty Lines opererer 11 overfarter om dagen til Santa Maria Salina fra Vulcano, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
40 minutter
11 overfarter om dagen
Siremar Vulcano Santa Maria Salina
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Vulcano-Santa Maria Salina priser og bestille en Siremar billet mellem Vulcano og Santa Maria Salina. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Vulcano? Hvor ankommer bådene i Santa Maria Salina?

Afgangshavn i Vulcano

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Santa Maria Salina fra følgende havne i Vulcano:

Vulcano
Kort

Ankomsthavn i Santa Maria Salina

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Santa Maria Salina fra følgende havne:

Salina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Vulcano til Santa Maria Salina, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 18 km fra Vulcano til Santa Maria Salina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Vulcano og Santa Maria Salina om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 11 overfarter om dagen fra Vulcano til Santa Maria Salina.

Der er 2 rederier, der forbinder Vulcano og Santa Maria Salina: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Vulcano og Santa Maria Salina tilbagelægger du 18 km.

For at tage med båd fra Vulcano til Santa Maria Salina, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 515 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 201 kr..

Den første færge afgår fra Vulcano kl. 07:30 til Santa Maria Salina.

Den sidste færge til Santa Maria Salina afgår normalt fra Vulcano kl. 16:10.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt