Rejser med færge fra Weymouth til Bretagne

At rejse med færge fra Weymouth til Bretagne er et fremragende valg! Weymouth-Bretagne-færger drives af 1 rederier (Condor Ferries), der betjener havnene i Saint-Malo og Weymouth.

For at være sikker på at finde en billig Weymouth Bretagne bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Condor Ferries.

Færge Weymouth Bretagne i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Frankrig
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Weymouth Bretagne færgeruter

Leder du efter en færge fra Weymouth til Bretagne? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Weymouth og Bretagne på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Condor Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Weymouth eller Saint-Malo kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Weymouth og Bretagne, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Condor Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Weymouth og Bretagne!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Weymouth Bretagne - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Weymouth til Bretagne

Bretagne: Ankomst med færge fra Weymouth og udforskning af regionen

Saint-Malo:
Start din udforskning af Bretagne med den storslåede befæstede by Saint-Malo. Spadser langs voldene, og beundr den betagende havudsigt. Fortab dig i de brostensbelagte gader i den gamle bydel, og opdag de charmerende butikker, fiskerestauranter og traditionelle crêperies. Glem ikke at besøge Château de Saint-Malo, som er et symbol på byen.

Smaragdkysten:
Fra Saint-Malo kan du tage vejen til Smaragdkysten. Du vil blive blændet af skønheden ved de fine sandstrande, skjulte bugter og stejle klipper. Husk at stoppe ved Dinard, en elegant badeby med smukke villaer og frodige haver. Fortsæt til Pointe du Grouin, et enestående naturområde med panoramaudsigt over havet.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None