Ydra
Rejs direkte til Spetses med færge
Spetses
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ydra til Spetses?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ydra til Spetses? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ydra til Spetses er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ydra til Spetses, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ydra til Spetses.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Alpha Lines, så du kan finde det Ydra Spetses færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Alpha Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ydra til Spetses, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ydra - Spetses

Afgangshavn
Ydra
Grækenland
Ankomsthavn
Spetses
Grækenland
Attica
Afstand
29 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ydra Spetses: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ydra til Spetses, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 119 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ydra til Spetses, er 119 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ydra til Spetses er 39 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Spetses, mens de hurtigste både vil ankomme til Spetses på 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Ydra kl. 10:15. Den sidste båd til Spetses afgår fra havnen i Ydra kl. 17:45.

Gennemsnitspris for Ydra til Spetses færgeoverfart
119 kr.
Prisinterval på færger Ydra Spetses (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 119 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ydra Spetses
39 minutter
Afgangstid for første færge til Spetses
10:15
Tidspunkt for sidste færge til Spetses
17:45
Ankomsttid for første færge til Spetses
10:45
Ankomsttid for sidste færge til Spetses
18:20

Hvorfor tage færgen fra Ydra til Spetses?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ydra til Spetses være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Spetses. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ydra til Spetses er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Ydra til Spetses meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Ydra-Spetses-overfarten med Alpha Lines eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Ydra til Spetses som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Ydra, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Spetses flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Ydra og Spetses vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Ydra til Spetses, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ydra og Spetses?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ydra og Spetses med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Alpha Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Ydra Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Ydra-Spetses priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Ydra og Spetses. Hellenic Seaways opererer 5 overfarter om dagen til Spetses fra Ydra, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
30 minutter
5 overfarter om dagen
Alpha Lines Ydra Spetses
Alpha Lines
Færgeselskabet Alpha Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Ydra og Spetses. På Vivanoda kan du sammenligne Ydra-Spetses priser og bestille en Alpha Lines billet mellem Ydra og Spetses. Flere oplysninger om Alpha Lines

Hvor afgår færgerne i Ydra? Hvor ankommer bådene i Spetses?

Afgangshavn i Ydra

Hellenic Seaways eller Alpha Lines færger afgår til Spetses fra følgende havne i Ydra:

Port of Ydra
Kort

Ankomsthavn i Spetses

Alpha Lines eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Spetses fra følgende havne:

Spetses
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ydra til Spetses, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 29 km fra Ydra til Spetses.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ydra og Spetses om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways og Alpha Lines). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Ydra til Spetses.

Der er 2 rederier, der forbinder Ydra og Spetses: Hellenic Seaways og Alpha Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Under din overfart mellem Ydra og Spetses tilbagelægger du 29 km.

For at tage med båd fra Ydra til Spetses, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 119 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 119 kr..

Den første færge afgår fra Ydra kl. 10:15 til Spetses.

Den sidste færge til Spetses afgår normalt fra Ydra kl. 17:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt