Anbefalet rute
Agios Konstantinos
Rejs direkte til Alonnisos med færge
Alonnisos
Se priser
Alternative ruter
Agios Konstantinos
Rejs med færge til Skopelos
Skopelos
Rejs med færge til Alonnisos
Alonnisos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Agios Konstantinos til Alonnisos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Agios Konstantinos til Alonnisos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Agios Konstantinos til Alonnisos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Agios Konstantinos til Alonnisos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Agios Konstantinos til Alonnisos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins eller Magic Sea Ferries, så du kan finde det Agios Konstantinos Alonnisos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Agios Konstantinos til Alonnisos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Agios Konstantinos - Alonnisos

Afgangshavn
Agios Konstantinos
Grækenland
Ankomsthavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
108 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Agios Konstantinos Alonnisos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Agios Konstantinos til Alonnisos, kan du finde billetter fra 373 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1440 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Agios Konstantinos til Alonnisos, er 910 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Agios Konstantinos til Alonnisos er 3 timer 53 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer om at nå Alonnisos, mens de hurtigste både vil ankomme til Alonnisos på 3 timer 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Agios Konstantinos kl. 09:30. Den sidste båd til Alonnisos afgår fra havnen i Agios Konstantinos kl. 10:30.

Gennemsnitspris for Agios Konstantinos til Alonnisos færgeoverfart
910 kr.
Prisinterval på færger Agios Konstantinos Alonnisos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
373 kr. - 1440 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Agios Konstantinos Alonnisos
3 timer 53 minutter
Afgangstid for første færge til Alonnisos
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Alonnisos
10:30
Ankomsttid for første færge til Alonnisos
13:10
Ankomsttid for sidste færge til Alonnisos
14:10

Hvorfor tage færgen fra Agios Konstantinos til Alonnisos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Agios Konstantinos til Alonnisos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alonnisos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Agios Konstantinos til Alonnisos er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries-færge vil du nyde en jævn start fra Agios Konstantinos og sejle med mindre end 40 km/t til Alonnisos. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Alonnisos, for oplevelsen er så behagelig!
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Agios Konstantinos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Alonnisos fuld af energi.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Agios Konstantinos og Alonnisos med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Agios Konstantinos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Agios Konstantinos til Alonnisos i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Agios Konstantinos og Alonnisos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Agios Konstantinos og Alonnisos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Agios Konstantinos-Alonnisos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Agios Konstantinos og Alonnisos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Færgeselskabet Magic Sea Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Agios Konstantinos og Alonnisos. På Vivanoda kan du sammenligne Agios Konstantinos-Alonnisos priser og bestille en Magic Sea Ferries billet mellem Agios Konstantinos og Alonnisos. Flere oplysninger om Magic Sea Ferries

Hvor afgår færgerne i Agios Konstantinos? Hvor ankommer bådene i Alonnisos?

Afgangshavn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries færger afgår til Alonnisos fra følgende havne i Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Kort

Ankomsthavn i Alonnisos

Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Alonnisos fra følgende havne:

Alonissos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Agios Konstantinos og Alonnisos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Agios Konstantinos og Alonnisos: Hellenic Seaways og Magic Sea Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Under din overfart mellem Agios Konstantinos og Alonnisos tilbagelægger du 108 km.

For at tage med båd fra Agios Konstantinos til Alonnisos, kan du finde priser fra 373 kr. for den laveste, til 1440 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 910 kr..

Den første færge afgår fra Agios Konstantinos kl. 09:30 til Alonnisos.

Den sidste færge til Alonnisos afgår normalt fra Agios Konstantinos kl. 10:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt